Ο σύμβουλος του Μητσοτάκη Χρ. Βαλταδώρος διαφωνεί με την ψήφο των ομογενών

 
Ο σύμβουλος του Μητσοτάκη Χ. Βαλταδώρος διαφωνεί με την ψήφο των ομογενών

Ενημερώθηκε: 05/07/16 - 17:57

Ως ανιστόρητος και προκλητικός ο αρθρογράφος και...αναλυτής, κ. Χρήστος Βαλταδώρος "κτύπησε" και πάλι, με νέα αλλαζονική δημόσια τοποθέτηση του προσβάλλοντας εκατομμύρια συμπατρώτες μας, που ζουν, στο εξωτερικό.

Ο επικοινωνιακός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το ανθελληνικό ολίσθημά του με την Αγιά Σοφιά, προχώρησε σε νέα προκλητική τοποθέτηση, αυτή τη φορά με αφορμή την ψήφο των ομογενών, θέμα που έθεσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του:

"Θα με συγχωρέσετε για την αντιδραστική στάση βραδιάτικα, αλλά αυτό το "ψήφος στους Έλληνες του εξωτερικού" με αφήνει ελαφρώς παγερά αδιάφορο. Ποιους Έλληνες εννοούμε; Αν για παράδειγμα μιλάμε για τους Έλληνες πρώτης ή δεύτερης γενιάς στις ΗΠΑ θα εκπλαγείτε από τον αντιδραστικό συντηρητισμό και τις αρχαιο εθνολαϊκές τοποθετήσεις. Και σε κάθε περίπτωση, αν κάποια / κάποιος έχει επιλέξει επιπροσθέτως ή όχι άλλη ιθαγένεια / υπηκοότητα (κατά περίπτωση) και ζει μόνιμα εκτός συνόρων με ποια λογική θα αποφασίσει για τη δική μου καθημερινότητα; Στην Ελλάδα;" αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook.

Ο κ. Χρήστος Βαλταδώρος φανέρωσε για μια ακόμα φορά την υπεροπτική απαξίωσή του στην ιστορία της χώρας, τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό της. Ο, κατά τα άλλα επικοινωνιακός σύμβουλος, έδειξε τεράστια ασέβεια απέναντι τόσο στους ομογενείς, όσο και στον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, του οποίου είναι συνεργάτης, παρά τη διακαή επιθυμία της πλειονότητας ομογενών μας στο δικαίωμα ψήφου, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο κ. Χ. Βαλταδώρος

O "γαλάζιος" σύμβουλος είχε γράψει με περίσσιο θράσος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Ιουνίου, και με αφορμή την ανάγνωση του Κορανίου εντός της Αγίας Σοφίας:

«Να μη σας στενοχωρήσω μέρα που είναι με σύννεφα, αλλά το μνημείο της Αγια-Σοφιάς είναι «ισλαμικό» εδώ και αιώνες. Με ή χωρίς μαρμαρωμένο βασιλιά (καλότυχος, γλίτωσε τους φόρους). Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω να ιδρώνετε για τα δεκάδες τεμένη της ημεδαπής, που έχουν μεταβληθεί σε αποθήκες, ωδεία, ξενοδοχεία, στάβλους, εκθετήρια λαϊκής τέχνης και πάει λέγοντας. Εκτός και αν είναι ζήτημα «εθνικού» μεγέθους» .

Με τέτοιους επικοινωνιακούς συνεργάτες δεν χρειάζεται κανείς να αντιπαρατεθεί με τους ιδεολογικούς αντιπάλους! Την ώρα που οι Τούρκοι εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας, σε εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο, έρχεται ο κ. Βαλταδώρος χωρίς τεκμηρίωση (ούτε λίγο ούτε πολύ) με μια αντεθνική δημόσια τοποθέτησή του να γίνει συναυτουργός.