Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (03/07) από το παιχνίδι

 
Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (03/07) από το παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 03/07/18 - 10:48

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα δούμε μια ακόμη αποχώρηση.

Νικόλας Αγόρου

Ηλίας Γκότσης

Σάκη Τανιμανίδη

συμβούλιο του νησιού

Στο επεισόδιο της Δευτέρας και μετά τις διαδικασίες του αγωνίσματος της ασυλίας, αλλά και του Συμβουλίου του νησιού προτεινόμενη για αποχώρηση προέκυψαν οι τρεις πρώην μαχητές. , Πάνος Θεοδώρου και περιμένουν τον στο σημερινό να τους ανακοινώσει ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και της κατάταξης που έχει διαμορφωθεί.

Ο παίκτης που θα κουνήσει σήμερα μαντήλι είναι από τους πλέον άτυχους αφού έφτασε ένα βήμα πριν από τον τελικό, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό από την πηγή.

Survivor

αγώνισμα ασυλίας

Να σας πούμε ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ακόμη μια αποχώρηση από τοτην οποία θα δούμε την ερχόμενη Πέμπτη, αφού θα έχει μεσολαβήσει ένα ακόμη.

Νικόλας Αγόρου

Πάνος Θεοδώρου

Πάμε όμως να δούμε ποιος αποχωρεί σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μπορούν να θεωρηθούν ως διαρροές (spoiler) οι Ηλίας Γκότσης και είναι αυτοί που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους. Άρα σύμφωνα πάντα με τιςδιαρροές (spoiler) ο παίκτης που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο . Οιδιαρροές (spoiler) προέρχονται από φήμες που κάνουν τν γύρο του διαδικτύου και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.