Σοκαριστικές εικόνες από ναυάγιο φέρι μποτ στην Ινδονησία - Χωρίς σωσίβια οι έντρομοι επιβάτες

 
Σοκαριστικές εικόνες από ναυάγιο φέρι μποτ στην Ινδονησία - Χωρίς σωσίβια οι έντρομοι επιβάτες

Ενημερώθηκε: 03/07/18 - 11:59

Στο παγωμένο νερό βρέθηκαν ξαφνικά οι επιβάτες ενός φερι μπόουτ στην Ινδονησία, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, εξαιτίας ενός ρήγματος που δημιουργήθηκε στο κάτω μέρος του.

Ναυάγιο

Το ναυάγιο συνέβη στον πορθμό του Σελαγιάρ, ανοικτά της Ινδονησίας το πρωί της Τρίτης και η επιχείρηση διάσωσης είναι ακόμη σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το KM Lestari μετέφερε 139 επιβάτες και εκτελούσε το δίωρο δρομολόγιο που ενώνει την Μπίρα, στο νησί Σουλαγουέζι, με την Παματάτα, στο νησί Σελαγιάρ.

Περίπου 15 λεπτά πριν φτάσει στο λιμάνι της Παματάρα, το σκάφος άρχισε να μπάζει νερά και να βυθίζεται με αστραπιαίο ρυθμό.

Ναυάγιο

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους επιβάτες, κόσμος εμφανίζεται γαντζωμένος στα κάγκελα να καλεί σε βοήθεια, φορώντας τα σωσίβια που τους έχει δώσει το πλήρωμα.

Ναυάγιο

Αναφορικά με τα σωσίβια, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν επαρκούσαν για όλους τους επιβάτες του σκάφους.

pic.twitter.com/lyEzZSFLdx

Suasana kepanikan penumpang di dalam kapal feri KM. Lestari Maju dari pelabuhan Bira, Bulukumba menuju Selayar yg nyaris tenggelam di perairan Selayar sekitar Pa'bakdilang, dekat pelabuhan Pamatata Selayar selasa siang (3/7), belum ada info resmi korban akibat kejadian ini

July 3, 2018