Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι δυο παίκτες που αποχωρούν

 
Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι δυο παίκτες που αποχωρούν

Ενημερώθηκε: 04/07/18 - 12:35

Survivor spoiler: Την Πέμπτη (05/07) και την επόμενη Τρίτη (10/07) θα δούμε δυο ακόμη αποχωρήσεις από το reality επιβίωσης.

Όσο φτάνουμε προς τον τελικό θα γίνονται δυο αγωνίσματα ασυλίας κάθε εβδομάδα, καθώς και δυο συμβούλια του νησιού όπου και ανακοινώνονται οι αποχωρήσεις, βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και της κατάταξης που έχει διαμορφωθεί.

Πάμε λοιπόν να σας δώσουμε τις διαρροές (spoiler) για το τι θα γίνει από δω και πέρα.

Διάσημους

Ηλίας Γκότσης

Νικόλας Αγόρου

Νικόλας Αγόρου

Μαχητές

Χάρης Γιακουμάτος

Σήμερα θα έχουμε αγώνισμα ασυλίας το οποίο θα κερδίσει κάποιος από τους πρώην και προτεινόμενοι για αποχώρηση θα είναι οι και . Σύμφωνα με τιςδιαρροές (spoiler) ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο Συμβούλιο του νησιού της Πέμπτης θα είναι ο . Την επόμενη Δευτέρα θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας που νικητής θα είναι κάποιος από του πρώην , άρα υποψήφιοι θα είναι οι πρώην Διάσημοι. Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν σύμφωνα πάντα με τις διαρροές (spoiler) αυτός που θα κουνήσει μαντήλι θα είναι ο.

Σας μεταφέρουμε τις παραπάνω διαρροές (spoiler) με κάθε επιφύλαξη, αφού πρόκειται για πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.