Αποκλειστικό: Συνάντηση Μητσοτάκη με εργαζόμενους της ΕΡΤ-Τι τους είπε για τα σχέδιά του για την δημόσια τηλεόραση

 
Αποκλειστικό: Συνάντηση Μητσοτάκη με εργαζόμενους της ΕΡΤ-Τι τους είπε για τα σχέδιά του για την δημόσια τηλεόραση

Ενημερώθηκε: 21/08/18 - 20:05

Του Σπύρου Παπαδάκη ([email protected])

Το διάγγελμα Τσίπρα έχει σήμερα την τιμητική του και όλοι είχαν ανοιχτά τα μάτια τους και τα αυτιά τους για να τον παρακολουθήσουν να ανακοινώνει την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον πρόεδρο της ΝΔ να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμά του και να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις του. Μία από τις συναντήσεις ήταν με εργαζόμενους στην δημόσια τηλεόραση.

Εδώ και κάμποσο καιρό στους διαδρόμους της ΕΡΤ κυκλοφορούν φήμες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θέλει να την κλείσει ακολουθώντας τα χνάρια του Αντώνη Σαμαρά.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι - το συγκεκριμένο σωματείο - ρώτησαν ευθέως και θέλησαν να μάθουν τις προθέσεις του ίδιου του πρόεδρου της ΝΔ και τι θα κάνει ως κυβέρνηση.

Η συζήτηση ηταν ειλικρινής και απο τις δυο πλευρές.

Ήταν μάλιστα τόσο ενδιαφέρουσα και ουσιαστική που η συνάντηση συνέπεσε με το διάγγελμα Τσιπρα και παρόλο που οι συνεργάτες του ενημέρωσαν πως ο πρωθυπουργός ήταν στον “αέρα”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλησε να διακόψει τη συζήτηση.

Όχι Μητσοτάκη στο “μαύρο”...

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη συνάντηση επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που διαδίδει ότι ο Μητσοτάκης θα κλείσει την ΕΡΤ είναι ο ίδιος ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν στο “thepressroom.gr” την δυσαρέσκεια του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ και ξεκαθάρισε στους εργαζόμενους που είχε απέναντί του πως δεν υπάρχει κανένα θέμα λουκέτου της ΕΡΤ και ούτε ασφαλώς “μαύρου”.

“Θα υπάρξει αξιολόγηση και θα υπάρξουν και μετατάξεις προκειμένου η ΕΡΤ να ξαναβρεί την αξιοπιστία της και να παιζει τον ρόλο που το Σύνταγμα περιγράφει”, τους είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας τους να διαδόσουν στους συναδέλφους τους τις πραγματικές του προθέσεις.