Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 13/12/18 - 00:09

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα δημιουργήσει μία πιο ανέμελη συμπεριφορά, βάζοντας σε αναμονή πιο πολύπλοκες υποθέσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύες, δυσκολεύει για λίγο την ήρεμη ροή κάποιων καταστάσεων, που αφορούν κρυφές υποθέσεις και νομικά ξεκαθαρίσματα.

ΚΡΙΟΣ: Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχετε μία πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους άλλους, κάτι που θα βάλει σε σειρά κάποια θέματα σας. Βέβαια η ανέμελη καμιά φορά συμπεριφορά σας, θα προβληματίσει τους άλλους, βάζοντας σε μία δοκιμασία τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάποιους συλλόγους ή να βρεθείτε κοντά με άτομα που έχετε κοινούς προορισμούς και κουλτούρα. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη, θα σας δώσει ώθηση σε οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε πολύ καλή άποψη για πολλά πράγματα, κυρίως για την πορεία σας σε προσωπικό επίπεδο και συνεργασίες. Μπαίνει τέλος σε ότι σας δημιουργούσε τροχοπέδη και θα μπορέσετε να ανανεωθείτε σωματικά και πνευματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε σε μία πολύ γόνιμη περίοδο στα επαγγελματικά σας, ακόμη και αν υπάρχουν παράλληλα δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για κάποιο νέο επιχείρημα που είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχετε μία πλούσια περίοδο σε συζητήσεις μηνύματα και επαφές, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη στους Ιχθύες, θα περιπλέξει λίγο τις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ερμής, θα βρεθεί στον τομέα της οικογένειας, οπότε αποτελεί μία ένδειξη επικοινωνίας και καλής θέλησης με τα άτομα που αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, θα έχετε κάποιες αμφιβολίες για αυτά που σας μεταφέρουν για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά θέματα που σας πόνεσαν το τελευταίο διάστημα, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήρθε η στιγμή να μιλήσετε για πράγματα που τα κρύβατε ή φοβόσασταν να τα κάνετε γνωστά, λόγο συναισθηματικής αδυναμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πολύ κοντά στην λύση κάποιου προβλήματος, που ουσιαστικά σας κάνει να μένετε σε μία συναισθηματική αναμονή. Οικονομικές υποθέσεις θα συζητηθούν με άτομα που μάλλον δεν είναι τα πιο κατάλληλα για αυτό τον λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την είσοδο στο δικό σας ζώδιο του πλανήτη Ερμή, θα περάσετε μία πολύ επικοινωνιακή περίοδο, όπου τίποτα πλέον δεν θα επιθυμείτε να βρίσκεται σε αναμονή. Βέβαια η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα, λειτουργεί κάπως [νωχελικά], για κάτι που πρέπει να ολοκληρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα καταλάβετε ότι όσο κρύβετε από τους άλλους κάποιες επιθυμίες, σκέψεις και συναισθήματα, αυτό στο τέλος θα είναι πολύ άσχημο, για την πορεία σας. Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, θα επαναφέρει το παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε σήμερα μία πολύ ιδιαίτερη μέρα σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ίσως να [μπλέξετε] για λίγο τα συναισθήματα σας, και να βρεθείτε μέχρι το βράδυ εκτεθειμένοι σε ένα προσωπικό [γαϊτανάκι], που θα σας εκθέσει στο πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο γεγονότων, καλών και όχι, βάζοντας την ηρεμία σας σε κίνδυνο. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σε μία δύσκολη όψη με τον Ερμή, σας κάνει παραπάνω φλύαρους με θέματα που ίσως και να μην σας αφορούν.