Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα - Θα ανακοινωθούν υποψήφιοι ευρωβουλευτές

 
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα - Θα ανακοινωθούν υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Ενημερώθηκε: 26/03/19 - 12:52

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, στα γραφεία του κόμματος και αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί το δεύτερο «πακέτο» υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο θα περιλαμβάνει 15 ονόματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές 2019, ανακοινώθηκαν μετά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος στις 12 Μαρτίου

παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου

Οι πρώτοι 16 υποψήφιοι του . Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι από η λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μετρά μία απώλεια, μετά από την , με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε σχετικά με τη σύνταξη της μητέρας της, την οποία λάμβανε 5,5 χρόνια αφού εκείνη είχε φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται τελικά να συμμετάσχουν ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης (εγγονός του κομμουνιστή γιατρού Πέτρου Κόκκαλη, μορφή του ΚΚΕ), η Έλενα Κουντουρά (αν και είναι πιθανό η ανακοίνωση της υποψηφιότηττάς της να γίνει με το επόμενο τμήμα υποψηφίων), η Μαρία Ρεπούση από την πρωτοβουλία της «Γέφυρας» και ο καθηγητής Μιχάλης Σπουρδαλάκης, που είχε οριστεί επικεφαλής του διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Από τον καλλιτεχνικό χώρο έχει βολιδοσκοπηθεί γνωστή ερμηνεύτρια.