Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε επί τρία χρόνια την 5χρονη κορούλα του

 
Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε επί τρία χρόνια την 5χρονη κορούλα του

Ενημερώθηκε: 25/04/19 - 11:01

Φρίκη από όσα αποκαλύφτηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου για 33χρονο παΤΕΡΑ(Σ) που βίαζε επί τρία ολόκληρα χρόνια την 5χρονη κόρη του. Γι' αυτό και καταπέλτης η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου. Ένορκοι και δικαστές τον έκριναν ομόφωνα ένοχο και τον έστειλαν στη φυλακή με βαρύτατες ποινές.

πα-ΤΕΡΑΣ

ασέλγεια

Ο από τις Γούβες Ηρακλείου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 58 ετών, καθώς του επιβλήθηκε κάθειρξη 18 ετών για βιασμό, 20 ετών για αποπλάνηση και 20 ετών για μεταξύ συγγενών, αλλά κατά συγχώνευση η ποινή ήταν 39 έτη! Στην έφεσή του δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ο 33χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν πείραξε το αγγελούδι και ότι τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του μαζί με τη μητέρα της για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της δίκης το 11χρονο -σήμερα- κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο που διαπίστωσε ότι είχε υποστεί τόσο συχνούς βιασμούς, που πλέον παρουσιάζει την σεξουαλική εικόνα ενήλικης γυναίκας! Η κακοποίηση είχε γίνει από το 2013 ως το 2016, αλλά η μικρούλα την αποκάλυψε στη μητέρα του όταν το ζευγάρι χώρισε, αφού ο 33χρονος φέρεται να την εκφόβιζε για να μη μιλήσει!