Εξέλιξη: Παραιτήθηκε λόγω... Ιβάν Σαββίδη ο Γιώργος Γεωργίου

 
Εξέλιξη: Παραιτήθηκε λόγω... Ιβάν Σαββίδη ο Γιώργος Γεωργίου

Ενημερώθηκε: 28/05/19 - 17:10

Γιώργος Γεωργίου: Μετά τη θύελλα αντιδράσεων για το σχόλιο του ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει εξαγοράσει τους Παναιτωλικό και Ξάνθη, ο γνωστός δημοσιογράφος παραιτήθηκε την Τρίτη (28/5) από την θέση του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης.

την ανάληψη της προεδρίας του ιστορικού Απόλλων Σμύρνης

Γιώργος Γεωργίου

Ιβάν Σαββίδη

Περίπου δυόμιση μήνες μετά , ο υπέβαλλε νωρίτερα την παραίτηση του. Ο λόγος είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ , ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του στην εκπομπή του είναι παράλληλα ιδιοκτήτης της Ξάνθης και του Παναιτωλικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», ανέφερε ο Γεωργίου προκαλώντας αντιδράσεις για το σχόλιο του.

Σε δήλωση του πάντως ο Γιώργος Γεωργίου διευκρίνισε ότι την παραπάνω ότι όσα είπε πηγάζουν στην δημοσιογραφική ιδιότητα του και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες του και ουδεμία σχέση έχουν με την επίσημη ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά η δήλωση Γεωργίου:

Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.