Super League: Δοκιμασίες για ΑΕΚ-Ολυμπιακό - Θέλει ξέσπασμα ο ΠΑΟΚ

 
 Super League: Δοκιμασίες για ΑΕΚ-Ολυμπιακό - Θέλει ξέσπασμα ο ΠΑΟΚ

Ενημερώθηκε: 01/09/19 - 11:33

Συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League, με δυνατές αναμετρήσεις. Η αρχή γίνεται στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έπειτα από τον αποκλεισμό - σοκ από το Europa League θέλει μόνο νίκη για το 2/2 κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Πανιώνιο

Ο Άμπέλ Φερέιρα είδε τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ελ Καντουρί να τραυματίζονται μεσοβδόμαδα και να μην είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς. Από την άλλη, στον , που ξέρουν τις δυσκολίες τις αναμέτρησεις, αλλά παρά τις απουσίες θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο παρά τις πολλές απουσίες.

Ολυμπιακό

Λίγη ώρα αργότερα (19:15), η Λάρισα υποδέχεται τον . Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκερέρο, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Γκιγιέρμε. Η ΑΕΛ από την πλευρά της, θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, μετά το 1-1 στο Περιστέρι.

Στη Λαμία (20:00), η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία που πήραν από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, ενώ οι Περιστεριώτες έρχονται και αυτοί από το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ.

ΑΕΚ

Το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και την . Μόνο τη νίκη γιαψάχνει η Ένωση έπειτα και από την ήττα που γνώρισαν από την Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική, με τον Νίκο Κωστένογλου να μην υπολογίζει στον τραυματία Μάνταλο και τον τιμωρημένο Ζεράλντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (19:00) PAOK TV

ΑΕΛ - Ολυμπιακός (19:15) Novasports 2HD

Λαμία - Ατρόμητος (20:00) ERT Sports HD

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (21:30) Novasports 1HD