Ελένη Τσολάκη: Το παρασκήνιο της αποπομπής της από τον ΣΚΑΪ

 
Ελένη Τσολάκη: Το παρασκήνιο της αποπομπής της από τον ΣΚΑΪ

Ενημερώθηκε: 16/07/20 - 11:22

To τέλος της συνεργασίας της με την Ελένη Τσολάκη ανακοίνωση ίδια εμμέσως πλην σαφώς μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν μου με τον ΣΚΑΙ. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε και έκλεισε αυτός ο κύκλος. Και θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε να ολοκληρωθεί. Δεν κάναμε κάποιο ραντεβού. Ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας, χωρίς να συζητήσουμε αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, από τη μια το ατυχές συμβάν με τον σχολιασμό της φοιτήτριας του ΑΠΘ και από την άλλη το γεγονός ότι το πρότζεκτ “Αγρότης μόνος ψάχνει” δεν υπήρχε καν στα πλάνα του σταθμού για το προσεχές διάστημα οδήγησαν τον σταθμό στη με ενεργοποίηση της option για το συν ένα στο συμβόλαιό της. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη δεν πληρώθηκε στην πραγματικότητα ποτέ το συγκεκριμένο πρότζεκτ καθώς ότι χρήματα έπαιρνε πήγαν για την πληρωμή του προστίμου στο ΕΣΡ που παρακραρτήθηκαν αναλογικά από το μισθό όλων των συνεργατών της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες.

Tinasmess

Πηγή: