Διαρροές survivor (spoiler): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27/01) τον αγώνα επάθλου

 
Διαρροές survivor (spoiler): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27/01) τον αγώνα επάθλου

Ενημερώθηκε: 27/01/21 - 11:30

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Περικλή Κονδυλάτο

Οι δυο ομάδες στο χθεσινό αγώνισμα τα έδωσαν τα όλα και το αποτέλεσμα κρίθηκε στην παράταση, με τους «μπλε» να παίρνουν για μια ακόμη φορά τη νίκη στέλνοντας ξανά την κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία. Μετά την ψηφοφορία του Survivor, δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη με επτά ψήφους. Εν συνεχεία ο Γιώργος Κοψιδάς με την ατομική ασυλία έδωσε ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση τον . Επίσης στο Συμβούλιο του νησιού έλαβε χώρα μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τους παίκτες της μπλε ομάδας, ενώ η Ασημίνα είναι φανερά ενοχλημένη από την υποψηφιότητα της για αποχώρηση και ήδη είναι ξένο σώμα για την ομάδα.

Survivor 2021

Σήμερα το βράδυ οι δυο ομάδες θα μπουν ξανά στον στίβο για να διεκδικήσουν το έπαθλο. Η κόκκινη ομάδα αν και έχει βελτιωθεί αρκετά ακόμη δεν έχει πάρει νίκη με τους παίκτες της να έχουν φτάσει στα όριά τους. Κάποιοι από τα μέλη της δεν έχουν φάει κάτι άλλο εκτός από ρύζι από τη μέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι και βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης. Από την άλλη οι «μπλε» έχουν κερδίσει όλα τα έπαθλα και τις ασυλίες του , είναι γεμάτοι ενέργεια και η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη. Σήμερα θα μπουν στον στίβο μάχης για να κάνουν τη δουλειά που ξέρουν καλά και να απολαύσουν ένα ακόμη έπαθλο.

αγώνισμα επάθλου

Πάμε τώρα στα σημαντικά που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει σήμερα. Ακόμη είναι νωρίς για να σας δώσουμε σίγουρες διαρροές (spoiler). Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι το σημερινό αγώνισμα δεν θα παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία, κάτι που σημαίνει ότι η κόκκινη ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρώτη της νίκη. Βέβαια, οι μπλε είναι πιθανό να κάνουν πάλι τα γνωστά τους κόλπα και θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το του Survivor, αλλά και με τις διαρροές (spoiler) για τον παίκτη που θα αποχωρήσει σήμερα το βράδυ.