Ομολόγησε ο 30χρονος ότι σκότωσε τη Γαρυφαλλιά

 
Ομολόγησε ο 30χρονος ότι σκότωσε τη Γαρυφαλλιά

Ενημερώθηκε: 18/07/21 - 10:25

Ομολόγησε ο 30χρονος πως αυτός σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά η οποία βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς πως το τελευταίο διάστημα οι τσακωμοί ήταν συχνό φαινόμενο, κάτι που συνέβη και τη μοιραία μέρα.

Το ζευγάρι τσακωνόταν, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται εν κινήσει και τον 30χρονο να το βγάζει εκτός δρόμου και να το ρίχνει στην πλαγιά των 30 μέτρων, με κίνδυνο να πέσει στη θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα βράχια και να καταλήξει στο νερό.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του ο 30χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος βούτηξε στη θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά την βρήκε αναίσθητη και αποχώρησε από το σημείο.

Πώς έγινε η σύλληψη του 30χρονου 

H υπόθεση θρίλερ αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 16:30, μετά την ανεύρεση στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά στη Φολέγανδρο, της σορού της 26χρονης γυναίκας. Η γυναίκα φορούσε τα ρούχα της και κοντά της, μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή. Για άγνωστο λόγο, είχε βγει από την πορεία του και σταμάτησε σε ένα χαντάκι, σε ένα βραχώδες σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Λιμενικό, μάρτυρας ανέφερε ότι νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, είδε έναν άνδρα με μαγιό να περπατά κουτσαίνοντας στο δρόμο, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τι λέει για τη σύλληψη του φίλου της 26χρονης η Δήμαρχος Φολεγάνδρου

Η Δήμαρχος του νησιού, Ευθαλία Παπαδοπούλου, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο όπου και συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης από τους άντρες του λιμενικού.

Ήταν η γυναίκα που ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό όταν ενημερώθηκε από κάτοικο του νησιού που έτυχε να περνάει από εκεί, ότι ο φίλος της Γαρυφαλιάς βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας κρυμμένος και φοβισμένος.

"Έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας μια κάτοικος του νησιού, η οποία είδε και αναγνώρισε τον φίλο της 26χρονης να κάθεται στο σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η κοπέλα και να είναι κρυμμένος και φοβισμένος .Τότε η κοπέλα , χωρίς να χάσει χρόνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μάλλον βλέπει τον άντρα που αγνοείται από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Γαρυφαλλιά. Αμέσως πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και τους άντρες του λιμενικούκαι φτάσαμε στο σημείο. Αυτός από την αρχή αντιστάθηκε , δεν ήθελε να παραδοθεί , πετούσε πέτρες στους άντρες του λιμενικού αλλά κατάφεραν να τον συλλάβουν" είπε μιλώντας στο Πρώτο Θέμα η δήμαρχος της Φολεγάνδρου.