Survivor spoiler-ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (29/12) από το ριάλιτι επιβίωσης

 
Survivor spoiler (29/12): Αυτός αποχωρεί σήμερα από το reality – Έγινε η ανατροπή!

Ενημερώθηκε: 29/12/21 - 20:25

Survivor

Survivor spoiler (29/12): Στο αποψινό επεισόδιο του θα παρακολουθήσουμε το πρώτο συμβούλιο του νησιού για φέτος από το οποίο ένας παίκτης θα αποχωρήσει.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τρία αγωνίσματα ασυλίας, από τα οποία τα δυο πρώτα κέρδισαν οι Μαχητές και το τρίτο οι Διάσημοι. Και έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που προέκυψαν από τα συμβούλια του νησιού είναι ο Βαλάντης, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor

Πάμε τώρα σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο από όλα που δεν είναι τίποτα άλλο από το ποιος παίκτης θα δει πρώτος την πόρτα της εξόδου για φέτος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και τελικά αποχωρεί είναι η Ελισάβετ Σπανού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές (spoiler) ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους, αφήνοντας πίσω τον Βαλάντης και την Ελισάβετ Σπανού να παλεύουν για την παραμονή τους στο , με την τραγουδίστρια να είναι αυτή που τελικά αποχώρησε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ