NBA: Τα δεδομένα για τα playoffs και τους Bucks

 
NBA: Τα δεδομένα για τα playoffs και τους Bucks

Ενημερώθηκε: 08/04/22 - 14:32

Οι Milwaukee Bucks με τη νίκη επί των Boston Celtics (127-121) απέκτησαν προβάδισμα για τη δεύτερη θέση της Ανατολής. Οι πρωταθλητές βρίσκονται στο 50-30, μπροστά από Celtics (50-31) και Sixers (49-31).

Έχουν να παίξουν ακόμη με Pistons στο Ντιτρόιτ και Cavaliers στο Κλίβελαντ και αν κάνουν 2/2 θα είναι σίγουρα δεύτεροι. Αν οι Σέλτικς χάσουν στο Μέμφις, θα αρκεί και μία νίκη στους Bucks για να είναι δεύτεροι. Οι Sixers, που έχουν εντός έδρας Πέισερς και Πίστονς ουσιαστικά ποντάρουν σε ήττα της Βοστώνης από Grizzlies για να πάρουν την τρίτη θέση.

Οι Bucks θεωρητικά μπορούν να επιλέξουν αντίπαλο. Αν δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν με τους Nets, που λογικά θα βγουν νικητές στο play in με τους Cavaliers, θα πρέπει να κάνουν δύο νίκες, ενδεχομένως και μία αν οι Celtics χάσουν στο Μέμφις. Αντίθετα, αν θέλουν να αποφύγουν τους Nets και να παίξουν με τους κατά πάσα πιθανότητα έκτους Bulls, θα πρέπει να βγουν τρίτοι χάνοντας στα δύο τελευταία παιχνίδια τους.

Οι Bucks έδειξαν πέρσι πως δεν προσπαθούν να αποφύγουν συγκεκριμένες ομάδες που θεωρούνται δυνατές, όταν είχαν τη δυνατότητα να αποφύγουν το συναπάντημα με τους Heat και δεν το έκαναν.