Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η πρόταση σε Καλάθη και οι «μνηστήρες» που περιμένουν

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η πρόταση σε Καλάθη και οι «μνηστήρες» που περιμένουν

Ενημερώθηκε: 08/07/22 - 17:37

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή (ή όχι) του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει. Και η κλεψύδρα δεν διαθέτει μπόλικη άμμο.

Οι «πράσινοι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια ντύσει ξανά στα πράσινα τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για να βρεθεί η φόρμουλα για την αποζημίωσή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Καλάθη, με τις συνολικές απολαβές του να αγγίζουν τα 2,7 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόταση των «πράσινων», ο Έλληνας θα βάλει 1,2 εκατ. ευρώ στην τσέπη του τον πρώτο χρόνο και 1,5 εκατ. ευρώ τον δεύτερο.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει και… deadline στον Καλάθη, αφού περιμένει την απάντησή του είτε σήμερα είτε μέσα στο σαββατοκύριακο.

Όποια και αν είναι η απόφαση του Νικ, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς, τουλάχιστον αυτές που είναι σε άμεση εξάρτηση από την απόκριση του πρώην παίκτη τους.

Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται να προσθέσει τον 33χρονο παίκτη στο δυναμικό της. Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ίφε Λούντμπεργκ, κάτι μπορεί να έχει άμεση συνάρτηση με την πρόταση που έχει κάνει στον Καλάθη.

Επιπλέον, τόσο η Μονακό, όσο και η Ζενίτ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Καλάθη, ενώ τον παίκτη επιθυμεί να αποκτήσει και η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ωστόσο ασχολείται και με την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ