Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον βιαστή με το τατουάζ - Βίντεο ντοκουμέντο από νέα απόπειρα

 
Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον βιαστή με το τατουάζ - Βίντεο ντοκουμέντο από νέα απόπειρα

Ενημερώθηκε: 27/10/22 - 21:13

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό του επικίνδυνου βιαστή που μέσα σε λίγες ώρες βίασε μια νεαρή γυναίκα σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο και επιχείρησε να βιάσει μία ακόμη όταν εισέβαλε στο αυτοκίνητό της υπό την απειλή μαχαιριού.

Η άτυχη 34χρονη ξεκίνησε για να πάει δουλειά της και έπεσε θύμα βιασμού. Με την απειλή του μαχαιριού ο βιαστής με το τατουάζ την οδήγησε από τη στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο, σε κοντινό παρκάκι, όπου και την βίασε. Η γυναίκα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα ο δράστης, είχε το θράσος να της ζήτησε να γίνει «το κορίτσι του»!

Η 34χρονη κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ότι έπεσε θύμα βιασμού, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, 23 Οκτωβρίου, ενώ περίμενε το λεωφορείο σε στάση επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Αρχές ερευνούν, αν το ίδιο άτομο, επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλη γυναίκα στην ίδια περιοχή. Η 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ ήταν σταματημένη σε κόκκινο φανάρι, ο άνδρας εισέβαλε στο αυτοκίνητό της και υπό την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να την οδηγήσει σε ερημικό σημείο.

Οι περιγραφές των δυο γυναικών για τον φερόμενο δράστη μοιάζουν. Πρόκειται για άνδρα που έχει τατουάζ στο χέρι, ήταν γύρω στο 1,70 με 1,80, εύσωμος με λευκή επιδερμίδα, περίπου 40 ετών, ενώ η ανάσα του μύριζε αλκοόλ.

Όπως κατέθεσαν οι δυο γυναίκες, το μοιραίο βράδυ φορούσε ένα μαύρο, στενό τζιν, ένα μαύρο μπλουζάκι και μαύρα, αθλητικά παπούτσια. Επίσης, και οι δύο γυναίκες τόνισαν πως μιλούσε καλά ελληνικά.

Η αστυνομία εξετάζει καρέ-καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ