Survivor spoiler 18/01: Μεγάλη έκπληξη ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

 
Survivor spoiler 18/01: Μεγάλη έκπληξη ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Ενημερώθηκε: 18/01/23 - 12:08

Survivor spoiler 18/01: Σήμερα το βράδυ η αγωνία χτυπάει…κόκκινο στο reality επιβίωσης αφού θα μάθουμε ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι διαρροές (spoiler) επιβεβαιώθηκαν και οι κόκκινοι κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας στέλνοντας τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Καρολίνα Καλύβα. 

Για να συνοψίσουμε, μετά τα αγωνίσματα ασυλίας της εβδομάδας έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Καρολίνα Καλύβα ζήτησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινό προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Πάμε τώρα σε αυτό που θέλετε να μάθετε και δεν είναι άλλο από το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν o Σπύρος Μαρτίκας συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων και μένει άνετα στο παιχνίδι. Η αποχώρηση λοιπόν κρίθηκε ανάμεσα σε Παπαδόπουλο, Βαλαβάνη και Καρολίνα με την παίκτρια της κοκκινης ομάδας να είναι αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχωρεί από το Survivor.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με τις διαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου του Survivor

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ