Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις 89-65: Πράσινος δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις 89-65: Πράσινος δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ

Ενημερώθηκε: 27/01/23 - 00:07

Ένας άλλος Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ! Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο -15 στο ημίχρονο απέναντι στη Ζάλγκιρις, όμως με ένα απίθανο δεύτερο ημίχρονο πήραν τελικά τη νίκη με σκορ 89-65, δείχνοντας αποθέματα ψυχής και μεγάλο πάθος στο παιχνίδι τους!

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ανέβηκε στο 8-13, παίρνοντας μία νίκη-βάλσαμο, που μπορεί να της δώσει τεράστια ψυχολογία, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος έδειξε τις κλασικές παθογένειες και φάνηκε να οδεύει προς νέα απογοήτευση (27-42), όμως στο δεύτερο ημίχρονο με πρωτοστάτη τον απίθανο Λι που έκανε ρεκόρ καριέρας με 24 πόντους, έκανε ένα απίστευτο 62-23, διαλύοντας την ανήμπορη να αντιδράσει Ζάλγκιρις!

Χαρακτηριστικό το γεγονός, πως τα 1/8 τρίποντα του πρώτου ημιχρόνου, έγινε 10/19, με τον Παναθηναϊκό να ευστοχεί στο δεύτερο μέρος σε 9 από τα 11 μακρινά σουτ που επιχείρησε!

Κορυφαίος ήταν ο Λι που έδωσε το σύνθημα με τα συνεχή κλεψίματα και τρίποντα, ωστόσο δεν ήταν μόνος, αφού εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο έκαναν οι Πονίτκα (13π.), Παπαγιάννης (12π.) και Μπέικον (13π.).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ