Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Φεβρουαρίου 2023

 
 Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 05/02/23 - 23:27

Γενικότερα αυτή η εβδομάδα είναι πιο ήσυχη από την προηγούμενη, αλλά δεν παύει να έχει την επιρροή της Πανσελήνου, που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου. Το δεύτερο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων θα δεχτούν την μεγαλύτερη πίεση, [Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος], ενώ αυτές τις μέρες θα υπάρχουν και βοηθητικές όψεις, αλλά όχι τόσο δυνατές, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά προστατευμένοι εν σχέση με άλλα ζώδια, οπότε και καλό είναι να μην συρρικνώσετε τα συναισθήματα σας, αλλά και τον τρόπο που θέλετε να εκφραστείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μία πολύ ευνοϊκή επαγγελματική κίνηση, που θα σας δώσει αρκετό θάρρος να προχωρήσετε και ηθική ικανοποίηση για τις προσπάθειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που συνέβη στις 5/2, σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα και προσπαθεί με έναν απόλυτο τρόπο να σας δείξει τι πρέπει να κρατήσετε στην ζωή σας και τι όχι. Ιδίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οφείλετε να σεβαστείτε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε σε καινοτομίες και αλλαγές, που θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αρκετά ταλαιπωρηθεί αυτό το διάστημα, λόγο του Άρη στο ζώδιο σας, αλλά και της Πανσελήνου που επενεργεί στον τρόπο της σκέψης και της επικοινωνίας σας με τους άλλους. Πολλά πράγματα σας έχουν κουράσει, αλλά εσείς πάντα βρίσκετε τρόπους, να ανανεώνεστε και να αφήνετε πίσω σας, ότι σας έχει χαλάσει την ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για σας, κυρίως σε θέματα διαβουλεύσεων, διακανονισμών και οικονομικών υποθέσεων. Θα έχετε μεγάλη επιθυμία να μοιραστείτε με τους άλλους τους προβληματισμούς σας και να κάνετε κάποιες βαθιές σκέψεις, που θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση ενός προβλήματος, που κρατά χρόνια.

ΛΕΩΝ

Η επίδραση της Πανσελήνου μέσα σε αυτή την εβδομάδα είναι πολύ έντονη, εφόσον πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο στις 5/2. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε έντονη ανησυχία για πολλά πράγματα και μέσα σε όλο αυτό τον καταιγισμό γεγονότων και συμπεριφορών, θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχολογικά. Αποφύγετε να διεκδικείτε πρόσωπα και καταστάσεις που αρνούνται πεισματικά να συνυπάρχουν μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αλήθεια ότι έχετε κουραστεί αρκετά και όλο αυτό επαναλαμβάνεται αρκετούς μήνες πριν. Τώρα έχετε να διαχειριστείτε μία Πανσέληνο στον δωδέκατο τομέα σας, που διογκώνει καταστάσεις που σας φοβίζουν και σας δυσκολεύει να κατανοήσετε τις συμπεριφορές κάποιων. Από την άλλη η προσωπική σας ζωή έχει αρχίσει να γίνεται πιο ουσιαστική, ενώ οι αδέσμευτοι, θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη με εντάσεις και σίγουρα όλα σας καλούν να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κυρίως σε οικογενειακά θέματα. Επίσης έχετε μπει σε μία περίοδο αναθεωρήσεων με πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν ταιριάζουν με τις δικές σας επιθυμίες και τρόπο ζωής. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα βοηθήσει την επικοινωνία σας, λύνοντας τις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στις 5/2, επηρέασε έντονα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνοντας αρκετά πράγματα στην επιφάνεια. Οι σημαντικοί τομείς της ζωής σας έχουν βρεθεί σε σεισμογενές έδαφος και εσείς καλείστε να αναδομήσετε και πάλι την ζωή σας, εξ άλλου ο ρόλος του Ουρανού απέναντι σας, αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετά πιο ήρεμα πατήματα για σας, εξ άλλου η θέση του Δία στον Κριό σας έχει φροντίσει αρκετά, ιδίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, που έχετε προστασία στην προσωπική σας ζωή. Το πέρασμα επίσης του Ερμή στον Υδροχόο, θα λύσει πολλά επικοινωνιακά σας προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν καλές συγκυρίες σε κάθε υπόθεση που αφορά οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακινήτων και περιουσίας. Γενικότερα θα υπάρξει η επιθυμία σας να ελέγχετε τους άλλους, να συμμετέχετε σε υποθέσεις που ίσως και να μην σας αφορούν απόλυτα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε εκνευρισμό, στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος στις 5/2 σας άφησε αρκετές ανατροπές, αλλά και πολλές σημαντικές σας υποθέσεις, έχουν υποστεί μία έντονη αλλαγή. Καλό είναι σε περιόδους κρίσης, να μην υπάρχουν αντιδράσεις σε ότι συμβαίνει, γιατί θα εξαντλήσετε το σώμα, αλλά και την ορθή σας σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε από τους περισσότερο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, εφόσον και ο πλανήτης Αφροδίτη, βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και ανανεώνει την προσωπική σας ζωή, αλλά και τον μαγνητισμό σας. Καινούριες γνωριμίες και σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα, θα έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη στην ζωή σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ