Η Ρεάλ «αποσύρεται» από την διεκδίκηση του Κέιν - Ραντεβού της Γιουνάιτεντ με τον Άγγλο φορ

 
Η Ρεάλ «αποσύρεται» από την διεκδίκηση του Κέιν - Ραντεβού της Γιουνάιτεντ με τον Άγγλο φορ

Ενημερώθηκε: 08/06/23 - 14:59

Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως δεν έχουν πλέον ως προτεραιότητα την απόκτηση του Χάρι Κέιν, ως αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η αλλαγή στάσης των Μαδριλένων, οφείλεται αφ' ενός στα περίπου 200 εκ. ευρώ που αξιώνει η διοίκηση της Τότεναμ και αφ' ετέρου στο γεγονός, ότι ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ, μέχρι το 2024.

«Ο Χάρι Κέιν δεν είναι πλέον στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχύσει την επίθεση, η επιχείρηση έχει... ψυχραθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα «As», στο θέμα για τον Κέιν, ο οποίος επιθυεμεί ετήσιες απολαβές, περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Το ραντεβού με Γιουνάιτεντ

Παράλληλα, ο Άγγλος σταρ ακούει τις δεσμεύσεις από τη διοίκηση της Τότεναμ πως θα επενδύσει στην ενίσχυση της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Premier League τα επόμενα χρόνια, με τους παράγοντες να μη σκέφτονται την παραχώρηση του, όπως δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λίβι.

Ο ίδιος όμως ο Κέιν δεν πείθεται, μετά και την πρόσληψη του Αγγελου Ποστέκογλου στην τεχνική ηγεσία, και έχει αποφασίσει ν' απορρίψει την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του.

Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2024 και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να το επεκτείνει για δύο επιπλέον χρόνια, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί ο ατζέντης του με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ, η οποία προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ και στον ίδιο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ