Αντίθετη η Ντόρα Μπακογιάννη στην διαγραφή Μίχαλου

 
Αντίθετη η Ντόρα Μπακογιάννη στην διαγραφή Μίχαλου

Ενημερώθηκε: 24/10/18 - 22:18

Την αντίθεσή της, εμμέσως πλην σαφώς, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, στην διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου από την ΝΔ.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κωνσταντίνο Μίχαλο

Η πρώην υπουργός απαντώντας σε σε ερώτηση κατά την προχθεσινή παρουσία της στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, για τους λόγους που ο διέγραψε τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ, είπε: «Τα κόμματα έχουν πολλές φορές τις δικές τους δυναμικές και για να μπορέσουν να κρατηθούν και ενωμένα και να κρατηθούν και με μία ενότητα λόγου, παίρνουνε αποφάσεις οι οποίες είναι δύσκολες».

κα Μπακογιάννη.

«Εάν τώρα εμένα με καλείτε να δικαιολογήσω διαγραφή, βρήκατε λάθος άνθρωπο να ρωτήσετε. Διότι εγώ φανατικά είμαι εναντίον των διαγραφών, καθότι έχω διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία» είπε με νόημα η

Αντώνη Σαμαρά

Και στο σημείο αυτό η πρώην υπουργός έρριξε τα «καρφιά» της στονλέγοντας ότι «όπως ξέρετε με έχει διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά βαΐων και κλάδων. Άρα δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω».

Κλείνοντας πάντως η κα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του κ. Μίχαλου στην ΝΔ.

«Εν πάση περιπτώσει δε χρειάζεται να είναι κανένας μέλος του κόμματος για να ασπάζεται τις λογικές και τα πιστεύω αυτής της παράταξης. Και ξέρετε πάντοτε όλα αυτά τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και κλείνουνε και ξανάμαστε μαζί», κατέληξε η βουλευτίνα της ΝΔ.