«Πυρά» Δ. Καμμένου - «Δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι να κάνουμε»!

«Πυρά» Δ. Καμμένου - «Δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι να κάνουμε»!
Ενημερώθηκε: 27/01/18 - 09:28

Σφοδρή επίθεση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος σε δηλώσεις βουλευτών και μελών των ΣΥΡΙΖΑ κατά των ΑΝΕΛ.

«Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά. Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;».

Λάβρος ο Δ. Καμμένος κατά του ΣΥΡΙΖΑ - «Εμείς δεν κάναμε παρέα με Ρουβίκωνες» - «Ο Τσίπρας χθες τα γύρισε για την ΠΓΔΜ»

Ο κ. Καμμένος συνέχισε λέγοντας: «Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση».

Όσο αφορά στο αν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων διαφορών που έχουν σε σημαντικά ζητήματα, απάντησε: «Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώσουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ». Σε ερώτηση για το όνομα των Σκοπίων τόνισε πως σε οποιαδήποτε πρόταση με όνομα Μακεδονία δεν θα ψηφιστεί τουλάχιστον από τον ίδιο προσωπικά.

Προκλητικός ο Κώστας Ζουράρις - «Δεν διάβαζα συχνά τα νομοσχέδια αλλά τα ψήφιζα»!

Ο κος Καμμένος επέμεινε ότι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάνε στο συλλαλητήριο της Αθήνας και ζήτησε σεβασμό και σιωπή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης», σχολίασε, ενώ εκτίμησε ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν κυβερνητική συνεργασία με τη Φώφη Γεννηματά γιατί θέλουν μια κεντροαριστερή συμμαχία.