Γιατί μπορεί να μείνει εκτός της νέας Βουλής η Πόπη Τσαπανίδου

 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 27/05/23 - 18:51

Τα προβλήματα για την Ποπη Τσαπανίδου μπορεί να μην σταματάνε στον θόρυβο, που δημιουργήθηκε με την πληροφορία, για το αν παραιτήθηκε ή όχι το βράδυ της τραγικής, από άποψη αποτελέσματος, εκλογικής νύχτας.

Το αποτέλεσμα-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η διαφαινόμενη νέα ήττα που μπορεί να υποστεί το κόμμα ίσως κοστίσει στην εκπρόσωπο του κόμματος την παρουσία της στην νέα Βουλή.

Ο λόγος, ότι με βάση τις προβλέψεις για τα ποσοστά που μπορεί να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής και σε συνδυασμό με την πιθανότητα να μπουν στη Βουλή δυο ακόμα κόμματα, (αυτό της «ΝΙΚΗΣ» και το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου), καθιστά αβέβαιη την τέταρτη έδρα του κόμματος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας την οποία κατέχει η κα Τσαπανίδου.

Αγωνία, λοιπόν για την Πόπη Τσαπανίδου, όχι μόνο για το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση, αλλά και προσωπική αγωνία για το αν θα μετεχει τελικά στην σύνθεση της νέας Βουλής. Η πιθανότητα να αλλάξει ο ΑΛΕΞΗΣ Τσίπρας την σειρά στην λίστα ( έχει το δικαίωμα να το κάνει) θεωρείται μάλλον απίθανο..!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ