Καιρίδης: Αποκάλυψε ότι Ελληνική και Τουρκική Ακτοφυλακή θα συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Καιρίδης: Ελληνική και Τουρκική Ακτοφυλακή θα συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού

Ενημερώθηκε: 23/09/23 - 21:27

Για «ευρωτουρκική συμφωνία με πρωτοβουλία της Ελλάδας», με αιχμή τη συνεργασία της Ελληνικής με την Τουρκική Ακτοφυλακή στον απόηχο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, για το μεταναστευτικό μίλησε στη δημόσια τηλεόραση ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Μάλιστα ο κ. Καιρίδης είπε ότι η συνεργασία αυτή είναι εφικτή και η θετική αυτή εξέλιξη έχει να κάνει με την συνάντηση -όπως προαναφέραμε- του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε, να συμπληρώσουμε εμείς, καθώς η μέχρι σήμερα πρακτική της Τουρκικής Ακτοφυλακής μάλλον ήταν βοηθητική των δουλεμπόρων παρά προσπαθούσαν να τους σταματήσουν. Απόδειξη για τα παραπάνω τα πολλά βίντεο που έρχονταν στη δημοσιότητα από τις κάμερες των Ελλήνων Λιμενικών..!

Ο κ. Δημήτρης Καιρίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ
εξήγησε όλες τις πτυχές του Μεταναστευτικού, που από την μία οξύνεται, από το Τουρκικό τελεσίγραφο για απομάκρυνση μισού εκατομμυρίου Σύρων από την Κωνσταντινούπολη και από την άλλη Ελλάδα και Τουρκία είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε κοινή δήλωση για το φλέγον αυτό ζήτημα.

Δείτε τις δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ