Κόντρα ΚΙΝ.ΑΛ -Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Τσίπρας ανέβασε φωτογραφία με τον Ανδρέα Παπανδρέου και προκάλεσε την οργή του ΚΙΝ.ΑΛ
Ενημερώθηκε: 24/06/19 - 02:24

Εκλογές 2019: Ανήμερα του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να αναρτήσει μια φωτογραφία του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Χρησιμοποιώντας το μότο του Ανδρέα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά»,προκάλεσε την αντίδραση του ΚΙΝ.ΑΛ και πιο συγκεκριμένα της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας

«Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η Αριστερά είχε πάντα μια σχέση αγάπης & μίσους μαζί του. Η ιστορία έχει ήδη αποτιμήσει τους λόγους. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κατάφερε να συσπειρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία του δημοκρατικού & προοδευτικού κόσμου» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας και επανήλθε με δεύτερο tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη, υπενθύμισε ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεχνά τί σημαίνει δεξιά και ότι η Ελλάδα ανήκει στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας. Στους μη προνομιούχους όπως έλεγε τότε, στους πολλούς, όπως θα λέγαμε σήμερα.

Γεννηματά: «Κρεσέντο υποκρισίας»

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννήματα, μιλώντας από την Τρίπολη όπου περιοδεύει αντέδρασε έντονα.

«Δεν μπορώ να μην κάνω μια αναφορά σήμερα στο tweet του κυρίου Τσίπρα το οποίο θα χαρακτηρίσω ως κρεσέντο υποκρισίας. Φαίνεται θυμήθηκε να αναφερθεί στον Ανδρέα Παπανδρέου γιατί το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκα στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν το 1989, το βρώμικο ’89» είπε.