Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε λίγο θα καταργηθεί το «Βόρεια» και θα μείνει μόνο... το «Μακεδονία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε λίγο θα καταργηθεί το «Βόρεια» και θα μείνει μόνο... το «Μακεδονία» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 10/02/19 - 15:16

Δεύτερη μέρα της 48ωρης περιοδείας που πραγματοποιεί αυτό το σαββατοκύριακο (9-10/2), ο προέδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Μακεδονία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Βοΐου, Δημήτρη Λαμπρόπουλο, επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, θα δημιουργήσει προβλήματα στις ετικέτες και στις γεωγραφικές ενδείξεις των επώνυμων προϊόντων και ανέφερε πως «σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία».

Διαβάστε σχετικά: Κυριάκος Μητσοτάκης: Εθνικά επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών - Στις 26 Μαΐου οι εκλογές

 

Στη Σιάτιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε και με πιθανούς υποψήφιους βουλευτές Κοζάνης, και είπε μεταξύ άλλων: «Στη βόρεια Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί πολύ βαριά ήττα και θέλω να δω πραγματικά πώς θα κυκλοφορήσουν για να εξηγήσουν αυτό που έχουν ψηφίσει. Εγώ βέβαια είμαι πάντα αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή έντασης ή προπηλακισμών. Αλλά υπάρχει μια καθολική αντίδραση που βγάζει στην ουσία έναν κόσμο που αισθάνεται πολύ πληγωμένος, προσβεβλημένος και παραμελημένος. Διότι δεν μπορείς να μιλάς για δημοκρατική νομιμοποίηση και να μην λαμβάνεις υπόψη σου ότι το 70% της ελληνικής κοινωνίας και το 80% της βόρειας Ελλάδας τάχθηκαν απέναντι σε αυτή τη συμφωνία».

Δείτε το βίντεο του Kozanimedia.gr: