Απίστευτο: Αγοράζει ομάδα στη Ρουμανία ο Παϊρότζ!

Απίστευτο: Αγοράζει ομάδα στη Ρουμανία ο Παϊρότζ!
Ενημερώθηκε: 28/12/18 - 21:52

Τον Παναθηναϊκό ήθελε, την... Ντιναμό Βουκουρεστίου αγοράζει (;). Ο λόγος για τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ που εμφανίζεται έτοιμος να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο της ρουμάνικης ομάδας, καταβάλλοντας 6,6 εκατομμύρια δολάρια!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα ρουμανικής εφημερίδας άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στη διοίκηση της Ντιναμό τόνισε πως: «Ο Ρέντνικ (πρώην τεχνικός της Ντιναμό) υποστηρίζει ότι έχει βρει ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν λεφτά στην Ντιναμό. Πρόκειται για τον Πίνι Ζάχαβι και τον Φάλι Ραμαντάνι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή αυτή τη στιγμή έχουν νομικά πρόβλημα στο Βέλγιο, δεν μπορούν να αναμειχθούν άμεσα στην Ντιναμό».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μέσα στο deal υπάρχει το όνομα του Παϊρότζ, ενώ γίνεται αναφορά στις διαπραγματεύσεις του Ταϊλανδού για τον Παναθηναϊκό και τονίζεται: «το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βέλγιο επηρέασε το πρότζεκτ για την αγορά του Παναθηναϊκού, το οποίο μπλόκαρε».

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Μιρτσέα Ρέντνικ- τον Ρουμάνο προπονητή ο οποίος είναι ο διαμεσολαβητής στην υπόθεση- ο οποίος αρνήθηκε την ανάμειξη των Ζάχαβι και Ραμαντάνι, αλλά όχι και του Παϊρόζ: «Όχι δεν είναι κάποιος από τους πρώτους δύο. Είναι κάποιος που πρόσφατα αγόρασε ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε ακόμα όλα τα στοιχεία, περιμένουμε ακόμα κάποια χαρτιά.

Αλλά ναι. Υπάρχουν ενεργές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της ομάδας. Ο κύριος Νεγκόιτσα θέλει να πουλήσει. Δεν μπορώ να σας πω αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο Πιεγκμπονσάντ. Ξέρετε πως είναι η υπόθεση. Μερικές φορές άλλα σας λέω κι άλλα εννοείτε. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι φίλος μου και υπήρξε αφεντικό μου στο παρελθόν».

Να θυμίσουμε, υπάρχει ακόμη ανοικτή ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, όπου θεωρητικά θα έπρεπε ο Παϊρότζ να βάλει τα χρήματα...