Η Super League ζητά να ερευνηθούν οι φερόμενες ιδιοκτησιακές σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Super League
Ενημερώθηκε: 04/12/19 - 18:24

Επίσημη θέση πήρε η Super League για το θέμα που έχει προκύψει, σχετικά με τις φερόμενες ιδιοκτησιακές σχέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μετά από ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού One.

Ήδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σήμερα Τετάρτη (4/12) σε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας να διερευνηθούν οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ, ενώ, με αφορμή τον... θόρυβο που έχει προκληθεί, και η Super League αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την θέση της.

Η διοργανώτρια αρχή ζητά την άμεση διερεύνηση του θέματος από το αρμόδιο όργανο και παράλληλα την όσο το δυνατόν συντομότερη έκδοση της απόφασής του. Η επίσημη θέση του συνεταιρισμού είναι η ακόλουθη:

«Είναι αυτονόητο πως η Super League, θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση εξέταση της υπόθεσης από το αρμόδιο θεσμικά όργανο της Πολιτείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα, μετά την διερεύνηση των στοιχείων όλων των πλευρών, ώστε να μη μείνει το παραμικρό ερωτηματικό στην κοινή γνώμη».