Παναθηναϊκός: Παρέμβαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ - Αίτημα για διεξαγωγή του αγώνα

 
Παναθηναϊκός: Παρέμβαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ - Αίτημα για διεξαγωγή του αγώνα

Ενημερώθηκε: 08/02/23 - 17:22

Πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, που δεν... άρχισε ποτέ, αποφάσισε να κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ως έχοντες έννομο συμφέρον θα παρέμβουν στη διαδικασία που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία και να μην κατακυρωθεί στα χαρτιά υπέρ της «Ένωσης», που είναι μεγάλη ανταγωνίστριά τους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήδη κατέθεσε το σχετικό αίτημα για να παραστεί και να εκπροσωπηθεί νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ζητά «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία». Όλα αυτά σημαίνουν πως μετά την πρόσθετη παρέμβαση, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς, με στόχο να κριθεί ο τίτλος μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος βάσει των άρθρων που κλήθηκε απειλείται όχι μόνο με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών. Στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που αναμένεται την Παρασκευή, υπάρχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το CAS.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ