ΠΑΟΚ: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την τροπολογία

ΠΑΟΚ: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την τροπολογία
Ενημερώθηκε: 29/01/20 - 21:35

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει ως «φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση», που σκοπό έχει να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, την αλλαγή της ποινής για τις ομάδες που καταδικάζονται για πολυϊδιοκτησία.

Μάλιστα, στην τοποθέτηση του νταμπλούχου Ελλάδος τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία του συλλόγου και προαναγγέλλεται η προσφυγή στο CAS για τη νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός: «Παρανόμησαν και πρέπει να υποβιβαστούν»

 

Αναλυτικά:

Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι’ αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης.