ΠΑΟΚ: Τα πρώτα φιλικά τεστ

ΠΑΟΚ: Τα πρώτα φιλικά τεστ
Ενημερώθηκε: 19/05/19 - 14:21

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην επόμενη χρονιά, όπου οι στόχοι της ομάδας είναι ακόμα πιο μεγάλοι σε σχέση με τη χρονιά που τελείωσε πριν από λίγες μέρες.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιθυμούν να διατηρήσουν την απόλυτη κυριαρχία του, εντός των συνόρων ενώ θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμα υπέρβαση με την πρόκρισή τους, στους ομίλους του Champions League.

Προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι άνθρωποι της ομάδας έκλεισαν δυνατά φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δημιουργήσει τον νέο ΠΑΟΚ.

Οι νταμπλούχοι θα δώσουν συνολικά επτά φιλικά στην προετοιμασία τους στην Ολλανδία, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη. Τα πρώτα τρία τεστ του πρώτου κύκλου προετοιμασίας έχουν ήδη φιξαριστεί. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την 4η Άλκμααρ και τη 13η Τσβόλε από το ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς και τη Νόρτζελαντ που τερμάτισε πέμπτη στη Δανία

Επίσης έχει ήδη κλείσει το φιλικό με την Κλουζ στη Ρουμανία στις 12 Ιουλίου, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ρουμανικού κλαμπ