Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Αυτό το διήμερο θα προχωρήσει ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων, όπου η επιρροή του θα είναι θετική, λόγο ότι θα βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του. Γενικότερα τα ζώδια του Αέρα, [Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος], θα έχουν μία έντονη επικοινωνιακή περίοδο, όπου θα υπάρξουν νέες ιδέες και τάση για ανανέωση και ταξίδια.   ΚΡΙΟΣ  Ξεκινά για σας μία πολύ δραστήρια περίοδος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πολύ κόσμο, να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε. Αν το τελευταίο διάστημα είχατε κάποιες οικονομικ

Ενημερώθηκε: 09/06/23 - 23:29

Αυτό το διήμερο θα προχωρήσει ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων, όπου η επιρροή του θα είναι θετική, λόγο ότι θα βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του. Γενικότερα τα ζώδια του Αέρα, [Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος], θα έχουν μία έντονη επικοινωνιακή περίοδο, όπου θα υπάρξουν νέες ιδέες και τάση για ανανέωση και ταξίδια.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά για σας μία πολύ δραστήρια περίοδος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πολύ κόσμο, να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε. Αν το τελευταίο διάστημα είχατε κάποιες οικονομικές ανασφάλειες, καιρός είναι να πάρετε πρωτοβουλίες, που θα φέρουν θετική έκβαση στα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η στιγμή που τα οικονομικά σας θα έχουν σταδιακή άνοδο, έως τις 27 Ιουνίου. Ο Ερμής θα βοηθήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί θα έχετε νέες ιδέες για να κάνετε καλές επιλογές, ακόμη και για επιπλέον εισοδήματα. Γενικότερα αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την τάση να εκμεταλλεύεστε σωστά τις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου σας κάνει δραστήριους και αρκετά εξωστρεφείς. Βέβαια η πολυαστρία στο ζώδιο σας, μπορεί να σας κάνει αρκετά ανήσυχους και να μοιράζετε τον χρόνο σας με πολλές καταστάσεις, κάποιες φορές τελείως ανόμοιες. Η επικοινωνία και τα ταξίδια θα πρωταγωνιστούν στην ζωή σας αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο περνά ο Ερμής στον 12 τομέα σας, όπου μπορεί να μειωθεί η σωματική σας ενέργεια, αλλά θα αυξηθεί η εσωτερικότητα σας, που θα σας βοηθήσει στην ενδοσκόπηση. Γενικότερα αρκετά θέματα από το παρελθόν, θα κάνουν την εμφάνιση τους, για να σας θυμίσουν κάτι που δεν είχατε ολοκληρώσει, ή το έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα αποδειχθεί πολύ τυχερή χρονική στιγμή για τα σχέδια σας, αλλά και για νέες γνωριμίες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε μία ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σας από το ζώδιο των Διδύμων, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Έως τις 27 Ιουνίου, θα έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, που τελικά θα σας φανούν πολύ χρήσιμες για τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο των Διδύμων, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σας. Είναι η χρονική στιγμή που θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία, θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι, θα σπουδάσετε, ή θα βάλετε σε σειρά μια νομική σας υπόθεση. Το διήμερο αυτό θα σας παρουσιάσει έναν σημαντικό λόγο, ώστε να πάρετε μία απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από αυτό το Σαββατοκύριακο θα επηρεαστούν για ακόμη μία φορά τα οικονομικά σας, αλλά και η προσωπική σας ζωή. Γενικότερα θα χρειαστεί να βάλετε μία τάξη σε θέματα που αφορούν χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα πρόσωπα, κληρονομιές και χρέη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, είναι ένδειξη μίας περιόδου με πολλές συζητήσεις, συμφωνίες και συνεργασίες. Γενικότερα αυτές τις μέρες να περιμένετε μια ευχάριστη συνάντηση, με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχετε ένα δεκαπενθήμερο που θα αναδείξετε τα επαγγελματικά σας ταλέντα. Ίσως μάλιστα κάνετε κάποια νέα προγράμματα για την καθημερινότητα σας, που μπορεί να σας δώσουν, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή, θα σας δώσει ικανοποίηση μέσα από τις επιλογές σας, ενώ η προσωπική σας ζωή θα γίνει αρκετά πιο ενδιαφέρουσα. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες αυτό το διάστημα να κάνετε επιτυχημένη προβολή της επιχείρησης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής θα περάσει στον τομέα που αφορά την οικογένεια σας, αλλά και το σπίτι σας. Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μία ανακαίνιση, να δεχθείτε επισκέψεις, ή να αλλάξετε κατοικία. Ίσως επίσης είναι μία καλή ευκαιρία, ώστε να γίνετε πιο επικοινωνιακοί με τα δικά σας πρόσωπα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ