Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 17/09/23 - 23:55

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, μία θέση που μας δίνει σκοτεινή διάθεση, με σκέψεις που αφορούν το παρελθόν και πρόσωπα που είναι διάσπαρτα σε αυτό. Από την άλλη, η θετική γωνία που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο, συμβάλει στην αξιοποίηση του χρόνου μας. 

*Για σας που έχετε σήμερα γενέθλια, βρίσκεστε σε μία περίοδο αναγκαστικής επιστροφής σε παρελθοντικές υποχρεώσεις. Ο Νοέμβριος και Δεκέμβριος 2023, είναι μήνες που θα δοκιμαστείτε και θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές, ενώ το ξεκίνημα του Καλοκαιριού 2024, θα σας ανανεώσει ευχάριστα.  

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η μέρα σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Γενικότερα θα μπορέσετε να έχετε μία έντονη προσέγγιση σε θέματα από το παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, όπου θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με σοβαρότητα και συνειδητά, με την προσωπική σας ζωή. Βέβαια οι οποιεσδήποτε αλλαγές αφορούν πρωτίστως το προσωπικό σας ωροσκόπιο και τις τάσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικές υποθέσεις μπαίνουν σταδιακά σε σειρά, αλλά εσείς των πρώτων ημερών  είστε αρκετά πιεσμένοι με πολλά πράγματα. Γενικότερα θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις, αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, θα έχετε μία πολύ σημαντική μέρα, σε προσωπικά θέματα, αλλά και σε πνευματικές αναζητήσεις. Θα υπάρξει ένα άτομο, ή μία κατάσταση, που θα σας βοηθήσει σημαντικά σε μία επιδίωξη σας.  

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές και επαγγελματικές θα είναι οι αναζητήσεις σας σήμερα. Φροντίστε να κάνετε κάποιες σωστές κινήσεις σε οικονομικά θέματα, που θα έχουν μακρόπνοα αποτελέσματα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο για σας, όπου θα μπορέσετε να φροντίσετε καταστάσεις από το παρελθόν. Είστε γενικότερα κουρασμένοι με κάποια πρόσωπα, που θα τους ανταμείψετε, με ότι τους αξίζει.   

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία καλή οικονομική συμφωνία εσείς των πρώτων ημερών, ή θα μπορέσετε να φροντίσετε μία συναισθηματική σας υπόθεση.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από σήμερα και για τις επόμενες δύο μέρες θα την φιλοξενείτε στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας δώσει μία ποιο ευαίσθητη χροιά στην καθημερινότητα σας. Εσείς των πρώτων ημερών, θα πάρετε καλή ώθηση, σε ένα προσωπικό σας θέμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά αποσυντονισμένοι σήμερα και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να απαλλάξετε τον εαυτό σας από καταστάσεις του παρελθόντος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια προσωπικά θέματα θα έχουν σήμερα την απόλυτη προσοχή σας και ίσως αναζητήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που σήμαινε πολλά για σας.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με καλές προοπτικές ξεκινά η μέρα σας, για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Η Σελήνη τακτοποιεί ένα επαγγελματικό θέμα, αλλά και μία οικονομική υπόθεση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο, αυτό του Σκορπιού και ενεργοποιεί θετικά κάποιες από τις επιθυμίες σας. Είστε σε μία θετική στιγμή επίσης, για να φροντίσετε ένα προσωπικό σας θέμα.    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ