Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 15/09/23 - 01:21

Ζώδια: Σήμερα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί μία τάση αισιοδοξίας, με τον Δία, Ουρανό και Πλούτωνα, να βλέπουν τα Φώτα, (Ήλιο και Σελήνη) με θετικότητα. Βέβαια μέσα στα θετικά, ο Ποσειδώνας έχει μία έντονη δύσκολη επιρροή, με καταστάσεις που αποσυντονίζουν και προκαλούν απέραντη σύγχυση. Παρόλα αυτά το νέο αυτό φεγγάρι μας προτρέπει να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να θέσουμε νέους στόχους και να περάσουμε στη δράση, εφόσον έχουμε απαλλαγεί από τις ανάδρομες πορείες του Ερμή και Αφροδίτης, που καθυστερούσαν τις επιδιώξεις μας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπική χρονιά, όπου νέα ξεκινήματα θα πάρουν την θέση, σε ότι μέχρι τώρα ήταν άκαμπτο και πάγιο στην ζωή σας. Βέβαια θα σας γεννηθούν διλήμματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.  

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε καθημερινά θέματα, αλλά και στις εργασιακές σας ανησυχίες. Προσέξτε περισσότερο τα σημάδια που στέλνει το σώμα σας, που μπορεί να είναι ένα θέμα υγείας, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία καλή στιγμή για να εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είστε σε μία καλή στιγμή για να ξεφύγετε από τον περιορισμό και τις σκέψεις που μπλοκάρουν τις επιθυμίες σας. Από την άλλη μην αφήσετε φιλικά σας πρόσωπα, να παρεμβαίνουν [υπόγεια] στις επιλογές σας.    

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, ενεργοποιεί υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Αυτό το φεγγάρι είναι πολύ σημαντικό για τα πρόσωπα που αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό αυτή την χρονική στιγμή να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες σας, να ταξιδέψετε λόγο υποχρεώσεων σας και να βρεθείτε πιο κοντά στο αποτέλεσμα των επιθυμιών σας. 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί για ακόμη μία φορά τα οικονομικά σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο υποψιασμένοι με τους άλλους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, νιώθετε μία ανανέωση και έτοιμοι να κάνετε νέες κινήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Βέβαια η κούραση από την προσπάθεια των τελευταίων μηνών είναι πολύ εμφανή και χρειάζεστε χρόνο για να διαχειριστείτε τις καταστάσεις υπέρ σας.  

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 12 τομέα σας, είναι μία καλή αρχή για να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Από την άλλη καλό είναι να αποφύγετε τις [θολές] παρεμβάσεις από τους άλλους, βάζοντας σε κίνδυνο την ηρεμία σας.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να ενισχύσετε τις κοινωνικές σας επαφές, ενώ θα έρθετε σε κοντά με πρόσωπα που θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας. Για πολλούς από σας είναι μια καλή χρονική στιγμή να αναπτύξετε νέους στόχους, ενώ η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ακόμη πολύ υπομονή αν έχετε γεννηθεί από 14 έως 19 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, τα επαγγελματικά σας αρχίζουν σταδιακά να ανακάμπτουν και να αναζητάτε νέες προοπτικές. Βέβαια η σωματική και ψυχική κούραση των τελευταίων μηνών είναι αρκετά έντονη αυτή την περίοδο και οι καταστάσεις χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για ταξίδια, ή για να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που ζουν μακρυά σας. Είναι καλή περίοδος για σπουδές, όπως το να ενισχύσετε την πνευματικότητα σας, με διαφορετικές κουλτούρες.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας για ακόμη μία φορά θα γίνουν το πεδίο δράσης σας, ενώ θα πρέπει να εντοπίσετε τα πρόσωπα που ασκούν μεγάλη πίεση και έλεγχο απάνω σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να πνίγεστε στις επιθυμίες των άλλων και να αντιδράσετε κάποια στιγμή πολύ έντονα, με δυσάρεστες συνέπειες.      

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όλη σας η δυναμική θα περάσει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Έτσι είναι μία πολύ σημαντική χρονική στιγμή που θα μπορέσετε να ανανεώσετε τα συναισθήματα σας, ή να βρείτε πρόσωπα που θα εκφράζουν την εσωτερική σας ταυτότητα.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ