Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιούνη από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta

Ενημερώθηκε: 08/06/24 - 00:50

Το ακριβέστατο τετράγωνο αυτό το διήμερο που σχηματίζει ο Κρόνος με Αφροδίτη και Ήλιο, είναι ένδειξη μιας κακής επαφής με τα συναισθήματα μας. Ακατάλληλη χρονική στιγμή επισημοποίησης σχέσεων, αλλά και συνεργασιών, όπως επίσης αγορά όμορφων αντικειμένων.

Καλό είναι να μην έχουμε αντιπαραθέσεις με τους άλλους, γιατί δεν θα υπάρχει καλή έκβαση. Επίσης ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου που βρίσκεται σε πτώση, ενώ στις 9, 10 και 11 Ιουνίου, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα. Είναι μέρες επικίνδυνες για ατυχήματα, εντάσεις, φόνους, μυστικές και παράνομες ενέργειες, όπως επίσης πτώση δημοτικότητας και ανατροπή.  

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι πλούσιο από γεγονότα, όπου θα γίνετε περισσότερο μαχητικοί και απαιτητικοί, διεκδικώντας ότι σας ανήκει. Το Σάββατο καλό είναι να προσέχετε άτομα που ενεργούν στα σκοτεινά και τα παράνομα, όπου μπορεί να σας δημιουργήσουν ανησυχία. Το βράδυ της Κυριακής, θα πάρετε μία ηθική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την επίσκεψη του Άρη στο δικό σας ζώδιο, έως τις 20 Ιουλίου. Θα σας τροφοδοτεί με ενέργεια, προκειμένου να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Αυτό επίσης το διήμερο, μην κάνετε σημαντικές συναισθηματικές και οικονομικές κινήσεις, γιατί καραδοκεί η απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η πολυαστρία στο ζώδιο σας είναι μία πολύ ευνοϊκή συγκυρία και σας βοηθά ανέλπιστα, θα πρέπει να διαχειριστείτε τον Κρόνο που σας δημιουργεί αρκετή πίεση, αλλά και τον Άρη από τον 12 τομέα σας. Είστε αρκετά προβληματισμένοι με το μέλλον σας, όπου η σωστές αποφάσεις θα παρθούν, μετά τις 20 Ιουλίου.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένα δύσκολο διήμερο και αυτό θα σας δημιουργήσει αρκετές αναστατώσεις στα προσωπικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Επίσης η μετακίνηση του Άρη στον Ταύρο, θα ανοίξει μία κοινωνική περίοδο, αλλά προσοχή έως τις 11 Ιουνίου σε νέα σχέδια και οικονομικές δραστηριότητες. 

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ σημαντική η μετακίνηση του Άρη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας. Θα έχετε αρκετή κοινωνική ενέργεια και θα διεκδικήσετε ότι ακριβώς σας αξίζει. Ίσως να συζητήσετε για νέα εργασία, αλλά προσοχή τις επόμενες μέρες όπου οι καταστάσεις δεν θα είναι υπέρ σας. Το Σάββατο είναι μέρα ανατροπών. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλλον θα σας κουράσει αρκετά και ο λόγος είναι ότι οι πολλές υποχρεώσεις θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες σας. Η διέλευση επίσης του Άρη στον Ταύρο, θα σας  κάνει περισσότερο ενεργούς σε ταξίδια, γνωριμίες και πνευματικές ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία έντονη ανησυχία για κάποια συναισθηματικά σας θέματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε από αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύοντας την ανησυχία που έχετε, για την οικονομική σας κατάσταση.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία περίοδος αρκετά πολύπλοκη για σας, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως η εμπιστοσύνη που έχετε σε κάποια πρόσωπα να κλονιστεί και θα νιώσετε αρκετά απογοητευμένοι.    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύσκολη όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη αυτό το διήμερο, είναι αρκετά απαιτητική για τα συναισθήματα σας, αλλά και τις σχέσεις σας. Η οικογένεια βρίσκεται για ακόμη μια φορά απέναντι  από τις επιθυμίες σας και δεν μπορεί να κατανοήσει τις προσωπικές σας ανάγκες.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και αυτό το διήμερο είναι δύσκολο ενεργειακά, θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα πολύ καλές προοπτικές για την προσωπική σας ζωή. Είναι επίσης πολύ περιοριστική αυτή η χρονική στιγμή, για να αναλάβετε ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις, εφόσον έχετε ήδη ταλαιπωρηθεί με ότι έχετε να ολοκληρώσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκείνο που συνεχίζει να σας προβληματίζει αυτό το διήμερο είναι τα οικονομικά σας. Από την Κυριακή ενεργοποιεί ο Άρης τον τομέα της οικογένειας σας, αλλά και της κατοικίας σας. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια έντονες συμπεριφορές με τα οικία σας πρόσωπα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι δύο μέρες που θα σας απογοητεύσουν κάποιες καταστάσεις, θα δείτε κάποιες σχέσεις σας να απομακρύνονται από σας και ίσως αυτό έχει προέλθει από δικά σας λάθη, αγνοώντας τις ανάγκες των άλλων. Προσοχή έως τις 11 Ιουνίου σε ότι συζητήσετε, γιατί μπορεί να εκτεθείτε.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ