Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 05/04/24 - 23:24

Ζώδια: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, με καλές αλλά και δύσκολες όψεις από τους πλανήτες που θα σχηματίσει γωνίες. Το βράδυ φαίνεται να είναι περισσότερο ευχάριστο, ενώ την Κυριακή η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού και προετοιμάζεται να έρθει σε σύνοδο με τον Ήλιο. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού.

*Αν έχετε γενέθλια 6/4, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε δυναμικές επαγγελματικές κινήσεις μέσα στην προσωπική σας χρονιά. Ίσως σας απασχολήσουν κάποιες οικογενειακές καταστάσεις.

*Αν έχετε γενέθλια 7/4, η προσωπική σας χρονιά θα έχει μία νέα αρχή, σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις και πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με έντονη ευαισθησία, κάτι που συνήθως δεν σας χαρακτηρίζει. Είστε σε μία στιγμή αναστάτωσης, εσωτερικά και εξωτερικά και όλο αυτό αυξάνεται, όσο πλησιάζει η στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, το Σαββατοκύριακο θα έχει μία διάχυτη ανησυχία, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, να αναλάβετε πολλές ευθύνες και όλο αυτό στο τέλος να μην εκτιμηθεί όπως θα ελπίζατε, από τους άλλους. Την Κυριακή θα έχετε την τάση να μείνετε σε ήσυχα μέρη με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο θα έχετε αρκετές δραστηριότητες και πολύ πιθανό να σας δοθεί η ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Βέβαια μην είστε ανυπόμονοι με επαγγελματικά θέματα, αλλά αφήστε αυτό το διάστημα να γίνει μία καλή προετοιμασία για κάτι που έρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και πολλά πράγματα αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας εκνευρίζουν και θα σας δημιουργούν ανησυχία, φροντίστε να πάρετε ότι καλό σας δοθεί από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γιατί όχι να ταξιδέψετε μαζί τους. Η Κυριακή είναι μέρα έντονης ανησυχίας, κυρίως μετά το απόγευμα.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, θα έχετε μία έντονη ανησυχία σε οικονομικά θέματα, ίσως και κάποια πίεση πάνω σε χρήματα που πρέπει να τα δώσετε και αυτό σας αγχώνει. Νιώθετε επίσης ότι κάτι θα αλλάξει και σας ανησυχεί, ακόμη και αν τα γεγονότα είναι υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτό το διήμερο, με αρκετές σκέψεις που μάλλον σας κάνουν να νιώθετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλατε. Από το βράδυ της Κυριακής νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει, ακόμη και αν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά ανήσυχοι είστε αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν μάλιστα η επιρροή της έκλειψης του Ηλίου πραγματοποιείται την Δευτέρα και είδη νιώθετε εκτεθειμένοι σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως είναι η στιγμή να αφουγκραστείτε καλύτερα, τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένα ανανεωτικό διήμερο για σας, όπου είστε γεμάτοι με όμορφα συναισθήματα για τα δικά σας πρόσωπα. Μία νέα σχέση ίσως σας συνεπάρει και κάτι αλλάζει στην καθημερινότητα σας, που θα ανατρέψει πολλά από εκείνα που μέχρι σήμερα ξέρατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και αυτό το διήμερο κάποια γεγονότα θα σας κουράσουν και θα νιώσετε εκνευρισμένοι με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, στην συνέχεια θα βρεθούν οι πιο κατάλληλες λύσεις και θα ηρεμήσετε. Αφιερώστε χρόνο να είστε κοντά με το ταίρι σας η τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο θα νιώσετε την επιθυμία για κάποιες εξορμήσεις στην φύση, κάποιο ταξίδι που είστε έτοιμοι να γευτείτε ακόμη και με μικρή διάρκεια. Την Δευτέρα πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου, γι αυτό καλό είναι να προσέξετε κάποιες δυσκολίες που μπορεί να προέλθουν από την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας, να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τις συμφωνίες που κάνετε κυρίως αν πρέπει να δεσμευτείτε με οικονομικά συμβόλαια. Αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις που δεν θα έχετε κανένα προσωπικό όφελος.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία στιγμή έντονων αντιπαραθέσεων και θα πρέπει να προσέξετε αν αυτές οι εντάσεις προέρχονται από συναισθηματικές σας ανεπάρκειες, αλλά και από οικονομικά θέματα. Είναι ευαίσθητη περίοδος, γεμάτη με εσωτερικές αναστατώσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ