Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 24 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 23/06/24 - 23:52

Ζώδια: Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, μία θέση που ευνοεί περισσότερο τους Διδύμους και Ζυγούς, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Δία, φέρνει μεγάλη επιτυχία και υλικά κέρδη. Από τις 17.00 θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι αρκετά αγχωτική με θέματα εργασίας, αλλά και οικονομικών. Κάτι σας γεμίζει με σκέψεις και δεν μπορείτε με ευκολία να το διαχειριστείτε. Σήμερα κάποιες συναντήσεις είναι απαραίτητες να γίνουν, για να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η κούραση και ο εκνευρισμός σας περιμένουν τις τελευταίες μέρες του μήνα. Σήμερα μην εκτεθείτε με λόγια και μην αφήσετε να σας παρασύρουν οι απόψεις των άλλων. Ίσως να σας εκνευρίσουν κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία καλή μέρα για να κάνετε συμφωνίες, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Γενικότερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και οι σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η περίοδος αυτή που αφορά τα γενέθλια σας, είναι αρκετά σημαντική για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μην αφήνετε τους άλλους να παίρνουν πρωτοβουλίες, σε θέματα που αφορούν την ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, είναι ένδειξη μιας έντονης ενασχόλησης σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, πολύ εργασία και έντονη κοινωνική ζωή θα σας φτάσουν σε οριακά σημεία αντοχής. Χρειάζεστε περισσότερο ξεκούραση και καλή διαχείριση των ευκαιριών.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η προσωπική σας ζωή είναι έντονη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία κίνηση που θα ανατραπούν κάποιες παλιές καταστάσεις που σας έτρωγαν άδικα την ενέργεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, είναι καιρός να ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό θέμα που μάλλον είναι πιο σοβαρό από ότι φαίνεται. Από την άλλη η προσωπική σας ζωή ανθίζει και υπάρχουν καλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καιρός να κάνετε κάποιες συμφωνίες και συμβόλαια που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα το επόμενο διάσημα. Η πίεση που νιώθετε από όλες τις πλευρές, θα εκτονωθεί αρκετά τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, είναι μία περίοδος μεγάλων αλλαγών σε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά. Ίσως μάλιστα να δεχθείτε μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, με αρκετά καλές απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μέρα έντονης δραστηριότητας και γεγονότων. Μπορεί να βρεθείτε σε μία κοινωνική εκδήλωση, ή να λάβετε κάποια μηνύματα που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σε κάποιες αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι καιρός να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ηρεμούν και επιδιώξτε να είστε κοντά με πρόσωπα που σας προσφέρουν γαλήνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ