Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 03/12/23 - 20:21

Ζώδια: Σήμερα θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο, μία δύσκολη μεταξύ τους γωνία όπου θα υπάρξουν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Η Αφροδίτη στις 21.00 θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, μία θέση αρκετά δύσκολη για θέματα συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Βέβαια τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η χρονιά σας θα είναι αρκετά έντονη με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ίσως μάλιστα να πληγωθείτε με κάποιες συμπεριφορές αγαπημένων σας προσώπων και θα χρειαστεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την ζωή σας.  

ΚΡΙΟΣ

Η εργασία και η υγεία θα σας απασχολήσουν έντονα, ενώ άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον, μάλλον θα σας κουράσουν και θα έχετε εκνευρισμό. Να περιμένετε μία οικονομική βελτίωση τις επόμενες 2 μέρες, ενώ μπορεί να κάνετε μία επένδυση, που θα σφραγιστεί από επιτυχία.   

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο, αυτό  του Σκορπιού, όπου ενεργοποιεί τις σχέσεις σας, κυρίως με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος να προσεγγίσετε νέους ανθρώπους.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε αρκετή πίεση στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας θέματα. Επίσης ανοίγει μία περίοδος έως το τέλος του χρόνου, όπου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας και γενικότερα το καθημερινό σας πρόγραμμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας θα έχει κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, σταδιακά θα σας δώσει μία περίοδο, με επιτυχημένες προσωπικές επιλογές. Για σας που είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γεμίσει με έντονα συναισθήματα. 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα προβληματιστείτε με τα οικονομικά σας, αλλά και με κάποιες σκέψεις σας που αφορούν τις συναισθηματικές σας επιλογές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα, κυρίως της οικογένειας σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας, για σας που ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο, είναι έντονα ανατρεπτική και διφορούμενη. Από την μια θα νιώσετε έντονη δυσφορία με ένα άτομο, από την άλλη θα αναζητήσετε την συναισθηματική επικοινωνία, με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, που νιώθετε μαζί του ψυχική συγγένεια.    

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σας, όπου θα βρείτε μία καλύτερη αντιμετώπιση των καταναλωτικών σας επιθυμιών. Θα υπάρξουν έως το τέλος του Δεκέμβρη, αρκετές ευκαιρίες που θα σταθεροποιήσουν το εισόδημα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα έως το τέλος του Δεκέμβρη, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, όπου ανοίγει μία πολύ θετική περίοδο στα προσωπικά θέματα, αλλά και στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποια νέα γνωριμία θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας θα έχει κάποιες αναφορές στο κοντινό παρελθόν, όπου μπορεί να αφορά μία απογοήτευση ή μία κακή σχέση με κάποιο πρόσωπο. Η είσοδος επίσης της Αφροδίτης στον 12 τομέα του ωροσκοπίου σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό των γεγονότων έως τώρα, όπου καλό είναι να μην αφήσετε τους άλλους να παρέμβουν στις αποφάσεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον ενδέκατο τομέα σας, θα σας κάνει εξωστρεφείς και θα έχετε την επιθυμία να προγραμματίσετε νέους στόχους έως το τέλος του μήνα. Για σας των πρώτων ημερών, πολλά πράγματα σήμερα θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση ότι δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που θα θέλατε.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που αυτή την περίοδο σας έχουν ταλαιπωρήσει, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Για σας τους αδέσμευτους, οι πιθανότητες να δημιουργήσετε μία σοβαρή σχέση, είναι μεγάλες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και σήμερα θα νιώσετε άβολα με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα και αναγκαστείτε να απομακρυνθείτε από αυτά, ανοίγεται ένα θετικό διάστημα για να πραγματοποιήσετε κάποια σας όνειρα. Μπορεί να ξεκινήσετε μια πνευματική εργασία, ή έναν κύκλο σεμιναρίων έως το τέλος του χρόνου.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ