Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 8 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 8 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 07/04/24 - 23:45

Ζώδια: Σήμερα πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού, όπου κάνει σύνοδο με [ Σελήνη, Χείρωνα, ανάδρομο Ερμή και Βόρειο Δεσμό]. Είναι μία πολύ σημαντική αστρολογική περίοδος όπου υποδεικνύει ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει από καταστάσεις και άτομα, ώστε να προχωρήσουμε χωρίς τοξικές παρεμβάσεις την ζωή μας. Η ηθική προσπάθεια ανταμείβει και φέρνει ισόρροπα.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, εφόσον η συγκεκριμένη έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Είναι η στιγμή του απολογισμού και των εσωτερικών αναγκών, ψάχνοντας την δικαίωση και όλα εκείνα που σας χρωστά η ζωή.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι επαγγελματικές καταστάσεις θα σας ενεργοποιήσουν, ενώ κάποιοι από σας θα βρεθείτε αντιμέτωποι με θέματα υγείας, ή κάποιες καταστάσεις πολύ απαιτητικές που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε περίοδο εξελίξεις και έντονης κοινωνικής ζωής. Κάποιοι από σας θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες εμπειρίες ζωής, γιατί το παλιό μοντέλο ζωής σας, δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πίεση σας δημιουργεί η σημερινή έκλειψη, ενώ ο επαγγελματικός σας χώρος σας κουράζει και νιώθετε ότι πολλά πράγματα δεν εκτιμούνται από τους ανωτέρους σας. 

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη σας δημιουργεί υποθέσεις από το παρελθόν που οφείλετε να κλείστε ή να αντιμετωπίσετε. Ίσως να αλλάξετε τρόπο σκέψης ή θα αναγκαστείτε να ταξιδέψετε για κάποιους δικούς σας λόγους.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι θα αλλάξει για σας, ίσως λόγο οικονομικών και ψυχολογικών συνθηκών, να πάρετε εκ νέου αποφάσεις που σκοπό θα έχουν να απομακρύνετε από κοντά σας, ότι σας κρατά στο παρελθόν. 

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Για σας που έχετε γεννηθεί 11 - 12 και 13 Οκτωβρίου, θα είστε εκείνοι που θα περάσετε μία έντονη κρίση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλαλούμ θα υπάρξει στην καθημερινότητα σας, με πολλές καταστάσεις που θα ανατρέπουν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως να έχετε την ανάγκη να αλλάξετε πράγματα που χαρακτηρίζουν την εξωτερική σας εικόνα.    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή να έρθουν κοντά σας πρόσωπα από το παρελθόν, συναισθήματα πληγωμένα, όπου η δεύτερη ευκαιρία είναι πλέον  μονόδρομος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τις ρίζες σας, την οικογένεια, τα στηρίγματα που έχετε στην ζωή σας. Θα βγουν στην επιφάνεια τραυματικές εμπειρίες, ελλείψεις και παράπονα που έρχονται από το παρελθόν.    

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου που θα γίνει σήμερα, αφορά την επικοινωνία σας, το περιβάλλον σας, ακόμη και τον τρόπο που μετακινήστε. Καλό είναι να μην αγοράσετε μεταφορικό μέσον αυτή την περίοδο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ανασφάλεια σας γεμίζει αυτή η έκλειψη, όπου κάτι δεν έχετε κάνει σωστά κατά το παρελθόν και τώρα οι καταστάσεις σας υπενθυμίζουν ότι οι λάθος επαναλαμβανόμενες επιλογές σας, ήταν δικά σας και μόνο δημιουργήματα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ