Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 17 έως 23 Ιουνίου 2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 17 έως 23 Ιουνίου 2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 16/06/24 - 17:01

Ζώδια: Αυτή η εβδομάδα είναι πλούσια σε γεγονότα και ο λόγος είναι ότι θα έχουμε την μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουνίου όπου έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο. Είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην πορεία του Ηλίου, όπου το Φως υπερνικά το σκοτάδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, λόγο ότι θα έχουμε την μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα του χρόνου.

Επίσης η Αφροδίτη και ο Ερμής έχουν την παρουσία τους στον Καρκίνο και μας κάνουν να σκεφτόμαστε περισσότερο συναισθηματικά. Το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 04.07 θα έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στην 2 μοίρα, όπου θα μας φέρει αντιμέτωπους με τα λάθη του παρελθόντος και η σκέψη μας θα πάλλεται ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική.  

ΚΡΙΟΣ

Το άγχος σας είναι αρκετά μεγάλο, όπου θα νιώσετε ότι τώρα πρέπει να αποφασίσετε για όλα και ο χρόνος σας πιέζει. Χρειάζεστε επίσης να νιώσετε την οικογένεια δίπλα σας, κάτι που ίσως σας έχει λείψει, αλλά από την άλλη πλευρά διχάζεστε όταν πρέπει να προχωρήσετε σε μία καθοριστική απόφαση για την ζωή σας. Οι φιλοδοξίες σας είναι αρκετές, αλλά μην χάσετε πολύτιμες στιγμές που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει αρκετό θάρρος για να προχωρήσετε τους στόχους σας. Ο Άρης  βέβαια που βρίσκεται στο ζώδιο σας, σας δημιουργεί εμπόλεμες καταστάσεις με τους άλλους, οπότε φροντίσετε τα κεκτημένα σας χωρίς να φτάσετε σε ακραίες συμπεριφορές. Η Πανσέληνος μπορεί να σας δείξει έναν δίκαιο τρόπο να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα σας, αλλά και πάλι καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες, για να μην χαθεί το μέτρο.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές οι μέρες δεν είναι οι πιο εύκολες για σας, όπου θα έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη να επιβάλλεστε μέσα στις καταστάσεις, αλλά επίσης θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολυσύνθετες καταστάσεις που αδυνατείτε κάποιες φορές να τις διαχειριστείτε. Το παρασκήνιο έντονο και έντονη επίσης η εργασιακή αυτή περίοδος, όπου όλα βρίσκονται στο κόκκινο. Βέβαια ο Δίας που διέρχεται στο δικό σας ζώδιο, περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να σας δώσει τα δώρα του. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο θα φωτίσει για ένα μήνα περίπου την ζωή σας. Η Πανσέληνος το Σάββατο 22 Ιουνίου στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, είναι κάπως περίεργη με τις σχέσεις σας, τις συμφωνίες, νομικές και άλλες υποθέσεις, όπου μην πιστεύετε τα επιφανειακά, αλλά να δίνετε βάση στην ουσία μιας κατάστασης. Γενικότερα, η εποχή αυτή σας ταιριάζει και μην ξεχνάτε ότι ο Ήλιος στο ζώδιο σας, φροντίζει να έχετε ηλιόλουστες μέρες, ακόμη και αν έρχονται λίγα σύννεφα.   

ΛΕΩΝ

Είναι μια κουραστική περίοδος για σας, όπου από την μια η εργασία, ενώ από την άλλη η ψυχολογική σας αναστάτωση που προέρχεται από πολλά πράγματα συσσωρευμένα μέσα σας. Η βασική σας επιθυμία είναι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, να φροντίσετε την υγεία σας και να βρείτε λίγο ποιοτικό χρόνο για σας, ώστε να ακούσετε τις ανάγκες σας.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία αρκετά δημιουργική περίοδο και αν συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο μπορεί να κάνετε υπέροχα πράγματα. Ο Άρης από τον Ταύρο σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε, ενώ η πολυαστρία από τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων σας. Η Πανσέληνος για σας των πρώτων ημερών, θα σας δώσει μία περίοδο συναισθηματικών επιβραβεύσεων, που την είχατε ανάγκη και την χρειάζεστε για να νιώσετε δικαιοσύνη, σε ότι έχετε προσφέρει για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΖΥΓΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχουν έρθει αυτή την περίοδο, ενώ είναι πολλά εκείνα που σας δημιουργούν εντάσεις και ξεσπάσματα λόγο των υποθέσεων που πρέπει να ολοκληρώσετε. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ισορροπία, γιατί σε μία περίοδο που το σώμα σας θέλει να ηρεμήσει, εσείς κάθε μέρα έρχεστε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πολυαστρία που ξεκινά αυτή την βδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα λειτουργήσει πολύ αρμονικά για σας και γενικότερα θα σας φέρει καλά νέα που τα έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο. Επίσης η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου, θα αμβλύνει τις εντάσεις που δημιουργεί ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, όπου επηρεάζει τις προσωπικές σας σχέσεις. Η περίοδος αυτή θέλει να σας δώσει χαρά και να δείτε το μέλλον σας με θετικό τρόπο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι και αυτό το νιώθετε κάθε μέρα από τα πιο μικρά, έως και τα πιο σημαντικά για σας. Ο Κρόνος είναι πολύ απαιτητικός, σας γεμίζει πίεση και έντονη ανασφάλεια, αλλά όλα αυτά μπορούν να διαχειριστούν θετικά, αν βάλετε στην άκρη τις  εγωιστικές τάσις που δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με ήρεμο τρόπο. Η Πανσέληνος φωτίζει τις ανασφάλειες σας και μπορεί να παρουσιαστεί μία έντονη οικονομική υπόθεση, που θα πρέπει να την διαχειριστείτε με σκέψη και μεθοδικότητα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα γενικότερα είναι με το μέρος σας, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στο δικό σας ζώδιο στις 22 Ιουνίου, είναι πολύ θετική για να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, αφαιρώντας μέσα από εκεί άτομα που σας προκαλούν εντάσεις με την κακή τους συμπεριφορά. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ένδειξη ενδιαφέροντος συνεργασίας, συμφωνιών και ολοκλήρωση μιας σχέσης. Βέβαια μέσα σε όλα τα θετικά να έχετε κατά νου την περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια, ή να σας παραπλανήσει.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα δεν είναι στα δικά σας μέτρα και αυτό θα το καταλάβετε από το ξεκίνημα της. Έντονη η ανησυχία σας για το οικογενειακό σας περιβάλλον, ένα ακίνητο, τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά. Για σας των πρώτων ημερών, η εργασία θα είναι αρκετά επίπονη, ενώ θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο και κουραστικό φορτίο υποχρεώσεων, που μάλιστα θα αποδώσει καρπούς, αλλά με πολύ κόπο.   

ΙΧΘΥΕΣ 

Πριν ξεκινήσω να σας λέω για αυτή την εβδομάδα, θα ήθελα να επισημάνω την παρουσία του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να έχετε ηθικά κίνητρα και συνέπεια για να μην γεμίσετε πληγές με την διέλευση του δάσκαλου των ψυχών, τον Κρόνο. Αυτές οι μέρες θα σας δώσουν την πολυτέλεια να χαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αντλήσετε μέσα από αυτά θετική ενέργεια και πίστη στο αύριο που έρχεται. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ