Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 30/04/24 - 23:51

Ζώδια: Καλό μήνα !!! Σήμερα το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, επηρεάζει την συναισθηματική μας ζωή, αλλά και τα οικονομικά θέματα. Βέβαια ενισχύεται η ζήλια, οι κρυφές ενέργειες, η παθολογία και θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε ενέργεια που δεν έχει ηθικά κίνητρα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μέρα έντονης επαγγελματικής πίεσης. Ίσως νιώσετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν, ή μπορεί να ενεργοποιήσετε μία συμπεριφορά που δεν σας εκφράζει και προβληματίζει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, σας δημιουργεί μία έντονη εγωιστική συμπεριφορά, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζονται αρνητικά απέναντι σας οι άλλοι. Ίσως θελήσετε να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σας αγχώνει αυτή την περίοδο, που μάλλον θα το κρατήσετε κρυφό για καιρό. Για σήμερα οι υπερβολές θα σας δημιουργήσουν κακό κλίμα με τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία περίοδος έντονων συναισθημάτων και οικονομικών ανατροπών, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Επίσης ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας ταράξει την καθημερινότητα σας, με καλό ή έντονα δυσάρεστο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Κάτι συμβαίνει στον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα, όπου αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα. Είναι πιθανό να μην έχετε ηρεμία στις προσωπικές σας επαφές, ενώ μπορεί να σας απογοητευόσουν οι συνεργάτες ή ο σύντροφός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μέρα έντονη για τα εργασιακά θέματα, αλλά και ο τρόπος που παθιάζεστε ώστε να ολοκληρώσετε ότι έχετε αναλάβει σας δημιουργεί πνευματική και σωματική εξάντληση. Γενικότερα, θα έχετε τον τρόπο να επανέρχεστε στην φυσιολογική σας κατάσταση, ακόμη και μετά από μία δύσκολη μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα έχει κάποιες περίεργες καταστάσεις, κάτι που θα σας θυμίζει άλυτες υποθέσεις από το παρελθόν. Φροντίστε να θέτετε τα όρια σας στους άλλους και μην δέχεστε την τοξικότητα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στις πρώτες μέρες, ο μήνας ξεκινά με κάποιες έντονες συμπεριφορές από πρόσωπα της οικογένειας σας. Τα συναισθήματα βρίσκονται σε μία εμμονική κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως είναι η πιο λάθος μέρα για να αναζητήσετε λύσεις για κάποιο σας πρόβλημα. Αποφύγετε ξεκάθαρες συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι δεν σας στηρίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην συναισθηματική σας ζωή, μάλλον κάτι δεν κάνετε και τόσο καλά και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ρίξτε τους τόνους εσείς των πρώτων ημερών, αλλά φροντίστε να έχετε και έναν καλό λόγο όταν [μαλώνετε] τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μέρα που κρύβει κάποιους κινδύνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες εμμονές σήμερα, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και σε καταστάσεις που αφορούν πρόσωπα από το περιβάλλον σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ