Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 17/04/24 - 23:48

Ζώδια: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, μία θέση με έντονο το στοιχείο του καθήκοντος και της πρακτικότητας. Καλό είναι να αποφύγουμε από τις 14.00 έως τις 16.09, οτιδήποτε σημαντικό αλλά και νέες ενάρξεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε επαγγελματικές αναστατώσεις και ο λόγος είναι ότι δεν θα σας βγαίνει το πρόγραμμα που έχετε θέσει στην καθημερινότητα σας. Τα συναισθήματα σας θα βρουν την ισορροπία που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μέρα που σας ταιριάζει αρκετά, γιατί θα βρείτε ισορροπίες και θα είστε αποτελεσματικοί σε κάθε επιδίωξη σας. Ένα όμορφο γεγονός θα σας γεμίσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Αποφύγετε τις ώρες μεταξύ 14.03 έως 16.09, όπου μπορεί να ακυρωθούν κάποιες προσπάθειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλή μέρα για σας, κυρίως αν έχετε υποχρεώσεις που αφορούν νομικά θέματα, σπουδές και επαγγελματικά ταξίδια. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να σας γεμίσει με αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Είναι αρκετά ευνοϊκές οι συνθήκες για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ θα έχετε μία έντονη αναζήτηση για ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο, όπου σας γεμίζει με αρκετή νευρικότητα και αυξημένο ενδιαφέρον για τις καθημερινές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να μην σας ταιριάζει απόλυτα αυτή η μέρα, αλλά θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και γιατί όχι να κάνετε πράματα που θα έχουν σαν αποτέλεσμα, την καλύτερη εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει σταδιακά να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν ένα πρόσωπο που θα τους προκαλέσει έντονο το ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε σταδιακά μία τάξη στην επαγγελματική σας πορεία, όπου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις που στην ουσία δεν σας προσφέρουν τίποτα το σημαντικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ευκαιρία σήμερα να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Φροντίστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αλλά και επικοινωνήστε με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν τις επόμενες 2 μέρες, αλλά μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει και κάνετε με αυτή την συμπεριφορά, λάθος κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι καιρός να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, εφόσον πολλά πράματα αυτή την περίοδο σας έχουν ροκανίσει την ενέργεια. Αφιερώστε τον χρόνο σας, στα πρόσωπα που σας αγαπούν και στηρίζουν τα όνειρά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ