Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 22 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 22 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 21/05/24 - 19:59


Ζώδια: Σήμερα ο Ήλιος θα ενισχυθεί θετικά από τον Πλούτωνα, όπου είναι ευνοϊκή μέρα για νέα ξεκινήματα. Φέρνει επίσης η θετική αυτή γωνία, την τάση να αφήνουμε πίσω κακές στιγμές και να προχωράμε με αισιοδοξία το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι πολύ καλή, ενώ θα λυθούν κάποιες παλιές παρεξηγήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι, ή κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.  

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ θετική μέρα για να εξελίξετε κάποιες οικονομικές σας συμφωνίες, ή να δεχτείτε μία χρηματική ενίσχυση που θα τακτοποιήσει κάποια υπόθεση σας. Σίγουρα η μέρα αυτή έχει μία θετική ενέργεια και θα ευνοηθείτε αρκετά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε την περίοδο των γενέθλιων σας και σήμερα η θετικότατη  όψη το Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα σας φέρει μία υπέροχη αναγεννησιακή ψυχική και σωματική κατάσταση. Για σας που έχετε γεννηθεί 21, 22, 23 και 24 Μαΐου, αυτή η περίοδος θα φέρει στην ζωή σας εύνοια και ευκαιρίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική γωνία Ήλιου – Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε εσωτερικά και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Είναι μία αρκετά θετική μέρα, που σίγουρα θα σας δώσει μία παρασκηνιακή επιτυχία, ένα καλό γεγονός που αφορά τα επαγγελματικά σας.  

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ ευνοϊκή μέρα για κάθε κοινωνική δραστηριότητα, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Υπάρχει επίσης μία συναισθηματική υπερχείλιση, ένα γεγονός που θα σας στιγματίσει ευχάριστα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, θα έχετε πολλά βοηθητικά πλάνα αυτό το διάστημα, να αναρριχηθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν εργαστείτε με πείσμα, μεθοδικότητα και οργάνωση, θα οδηγηθείτε σε επιτυχημένα επαγγελματικά και κοινωνικά βήματα.  

ΖΥΓΟΣ

Είστε δημιουργικοί σήμερα και χρειάζεστε δίπλα σας πρόσωπα που εμπιστεύεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ίσως ένα ταξίδι, σας γεμίσει με συναισθηματική ή επαγγελματική ευφορία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μέρα οικονομικής ισχύς, εφόσον ανήκετε στις πρώτες μέρες του Σκορπιού, ή έχετε σε αυτό το σημείο τον ωροσκόπο σας. Μπορεί να λάβετε σήμερα ένα επίδομα, ένα δώρο, ή να πάρετε bonus στην εργασία σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ σημαντικά λόγια από αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι σε κάποιο δύσκολο για σας εγχείρημα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας μιλά για κάποια χρήματα, που για κάποιο λόγο θα σας κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σας. Φροντίστε να είστε ανοικτοί σε προτάσεις που έχουν οικονομικά κίνητρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα προς την συναισθηματική σας ζωή, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Οι επόμενοι μήνες μιλούν για κάποιες σημαντικές γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής.  

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα εσωτερικό βάρος, θα σας γεμίσει με έντονη την επιθυμία να το επικοινωνήσετε με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως να είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι για ένα θέμα που επιθυμείτε να διορθώσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας.    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ