Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 27/3/2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 27/3/2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 26/03/24 - 23:33

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου εντείνονται οι υπόγειες καταστάσεις, οι αναστατώσεις και τα  ασίγαστα πάθη, σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες που θα ξεκινούν κυρίως από την οικονομική σας κατάσταση. Ενεργοποιήστε τα σχέδια σας, κυρίως τους Καλοκαιρινούς μήνες. 

ΚΡΙΟΣ

Για τους περισσότερους από σας υπάρχει η ανάγκη για ανανέωση, να πετάξετε πίσω σας παλιές καταστάσεις και να προχωρήσετε για νέες προκλήσεις, η για πράγματα που θα νιώσετε να κουμπώνουν με τις δικές σας επιθυμίες.   

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν προβάδισμα, ενώ θα πρέπει να αναλάβετε κάποιες επαγγελτικές υποχρεώσεις που θα σας πιέσουν αρκετά. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε περισσότερες καταστάσεις να διαχειριστείτε.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία κουραστική μέρα για σας, όπου πολλά θέματα σας απασχολούν, με πρώτη επιλογή την επαγγελματική σας εξέλιξη και αυτό σας δημιουργεί άγχος και κάποιες φορές έντονο ανταγωνισμό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και έχετε αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά σας, κάτι σημαντικό συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα που σας ανεβάζουν την ψυχολογία.   

ΛΕΩΝ

Σπίτι, οικογένεια και γενικότερα οι υποχρεώσεις σας σήμερα θα διπλασιαστούν, κάτι που μέχρι το βράδυ θα σας δημιουργήσει ένα βαρύ φορτίο στους ώμους σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία μέρα που θα πρέπει να βρείτε πόρτες να αποδράσετε, να αφήσετε πίσω σας τις μεγάλες πιέσεις και τα πρόσωπα που συντελούν στο να γίνεστε νευρικοί και να χάνετε την ουσία από την ζωή σας. 

ΖΥΓΟΣ

Ίσως η ανασφάλεια, σας οδηγήσει να κάνετε κάτι που δεν θα το στηρίζατε σε διαφορετική περίοδο. Βέβαια μην αφήσετε τις γρήγορες αποφάσεις, να φέρουν τους άλλους σε δύσκολη θέση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σας κάνει κυκλοθυμικούς και ακατάστατους με τις σκέψεις σας. Φροντίστε να αποβάλετε από τις επιλογές σας, τις προβληματικές ενέργειες που θα σας εκθέσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως η ψυχολογία σας να μην σας βοηθήσει σήμερα να φροντίσετε ένα θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας σε συνάρτηση με γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες, θα είναι για σας πολύ σημαντικό στο να καταλάβετε την αξία τους και τον τρόπο που θα τις εκμεταλλευτείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι σίγουρα μία μέρα γεμάτη από επαγγελματικές ανησυχίες, πίεση και πολύ άγχος. Γενικότερα μην βγάζετε αμέσως συμπεράσματα, χωρίς να έχετε πάρει όλες τις πληροφορίες που σας χρειάζονται. 

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο το άγχος των ημερών, λίγο τα οικονομικά που σας ταλαιπωρούν, ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε κάτι άλλο, από ότι τελικά θέλει να σας παιδεύει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ