Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 11 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 11 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 11/06/24 - 00:54

Ζώδια: Σήμερα ξεδιπλώνεται μία πολυδιάστατη μέρα, όπου δύο ζώδια θα ευνοηθούν, )Δίδυμοι και Τοξότης], αλλά για κάποια άλλα ζώδια θα υπάρχουν έντονες πιέσεις και είναι ο (Ταύρος και Λέοντας). Μία δύσκολη γωνία μεταξύ του Άρη και Πλούτωνα, θα φέρει καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες. 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα σας αρκετά πιεστική και έντονα ανατρεπτική από πρόσωπα που πιστεύατε στην εντιμότητα που έχουν απέναντι σας. Φροντίστε την προσωπική σας γαλήνη και μην ακούτε τις τοξικές συμπεριφορές των άλλων. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μέρα έντονης αντιπαράθεσης λόγο των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε μία πρόκληση που δύσκολα θα την διαχειριστείτε, αν σας σπρώχνει μόνο ο θυμός.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τους άλλους, αλλά συγχρόνως θα νιώσετε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο που είχατε αφήσει πίσω στον χρόνο. Θα έχετε επίσης πολλές μετακινήσεις ιδίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, είναι μία στιγμή που τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα και σε έκταση. Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε μία δικαστική υπόθεση που σας έχει ταλαιπωρήσει, ή κάποια νομικά θέματα.  

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είναι αρκετά πιεστική σήμερα και ο λόγος είναι ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε συναισθηματικές εξάρσεις. Η λογική σας ενεργοποιεί σε διαφορετικές αποφάσεις και βρίσκεστε σε μία έντονη στρεσογόνα κατάσταση.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στον 12 τομέα σας, είναι ένδειξη κακής ψυχολογίας, ή μίας έντονης εσωτερικής διαμάχης για ένα θέμα που σας έχει απασχολήσει έντονα. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανόν να νιώσετε κάποιες ελλείψεις σας και πολύ πιθανό να αφορούν τα χρήματα σας, αλλά και μία σχέση που για κάποιο λόγο δεν την έχετε διαχειριστεί με δίκαιο τρόπο.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκνευρισμός, πίεση και έντονο στρες θα σας κυριέψουν σήμερα, ενώ θα έχετε μία ανησυχία που αφορά πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε βαθιά πεπεισμένοι ότι η περίοδος αυτή έχει να σας χαρίσει πολλές και έντονες συναισθηματικές συγκινήσεις. Μπορεί να υπάρχει ένα κρυφό σχέδιο, που θα πρέπει να το κρατήσετε μακρυά από τους άλλους, πριν το ολοκληρώσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ανήσυχοι για πολλά πράγματα. Τα οικονομικά σας θέματα, ένα ακίνητο, ή ένα πρόσωπο της οικογένειας σας, για κάποιο λόγο βρίσκεται σε κίνδυνο, ή λαμβάνει φαρμακευτική φροντίδα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι προσωπικές σας υποθέσεις σας δημιουργούν άγχος, αλλά έχετε μία υποψία ότι τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά, αν μάλιστα έχουν μπει στην μέση τρίτα πρόσωπα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι που έχετε κάνει κατά το παρελθόν σας έχει εκθέσει στους άλλους και σας δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Φροντίστε να είστε δίκαιοι με τις πράξεις σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ