Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023

 
Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώθηκε: 15/09/23 - 23:45

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι αρκετά ευνοϊκό, ακόμη και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Ήλιος το Σάββατο σχηματίζει μία καλή γωνία με τον Ουρανό και συνδυαστικά με την χθεσινή Νέα Σελήνη, ενισχύει την επιθυμία μας προς νέες κατευθύνσεις, ώστε να αφήσουμε το παρελθόν και να στηρίξουμε τις μελλοντικές μας  επιδιώξεις. Την Κυριακή θα ενεργοποιηθεί το τετράγωνο Αφροδίτη με Δία, μία όψη που η υπερβολή σε συναίσθημα και χρήμα, δημιουργεί ροπή στις απολαύσεις χωρίς να μπορούμε να πειθαρχήσουμε. 

*Για όσους έχετε γεννηθεί 16 Σεπτεμβρίου, θα έχετε την επιθυμία να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας, μέσα στο επόμενο δωδεκάμηνο. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να κάνετε τώρα την επανάσταση σας, αν αυτό δεν έχει ήδη πραγματοποιηθεί την προηγούμενη γενέθλια χρονιά σας.   

*Για σας που έχετε γενέθλια στις 17 Σεπτεμβρίου, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι υπερβολές και οι λάθος επενδύσεις, θα σας φέρουν μπροστά σε μία κατάσταση, που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε. Μην εμπιστεύεστε απαίδευτα πρόσωπα, όπου λοιδορούν την λογική σας.      

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι αρκετά ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα γίνεστε ανυπόφορα υπερβολικοί στα συναισθήματα σας. Έτσι τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να κουραστούν και να σας γυρίσουν την πλάτη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το διήμερο αυτό ενισχύει τα συναισθήματα σας, ενώ θα έχετε την τάση να κάνετε καινούρια πράγματα για να ανανεωθείτε. Την Κυριακή θα χάσετε εύκολα την υπομονή σας, ιδίως αν κάποιοι ελέγχουν με υπερβολή ότι κάνετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι για ότι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ζωή σας, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να προσέξετε την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να πάρετε αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένα διήμερο γεμάτο κίνηση και η ανάγκη σας είναι μεγάλη για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Την Κυριακή καλό είναι να μην μπείτε σε υπερβολές και έξοδα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. 

ΛΕΩΝ

Είστε αισιόδοξοι με κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που σας έχουν γίνει, ενώ μην αφήσετε την εγωιστική σας τάση να ρυθμίζει τον τρόπο που κινήστε και παίρνετε αποφάσεις.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε περίοδο εσωτερικών αλλαγών και αποφάσεων. Αυτό το διήμερο είναι μία ευκαιρία να κάνετε τις επιλογές κάποιων καταστάσεων, να ανανεώσετε τις σκέψεις σας και να κακομάθετε τον εαυτό σας, με μικρές αλλά ουσιαστικές επιθυμίες σας. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι πλέον εσωτερική ανάγκη σας, να ανανεώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε για κάποια θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Βέβαια μην αποφασίσετε αυτή την στιγμή τίποτα σημαντικό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές, αλλά μην υπερβάλετε σε ότι και να αποφασίσετε. Την Κυριακή έχετε την επιθυμία να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με κάθε κόστος. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ξεσηκωμένοι για αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα έχετε και κάποιες παρεμβάσεις από πρόσωπα, που μάλλον σας αποπροσανατολίζουν.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μπει σε μία πολλά υποσχόμενη περίοδο, όπου οι καθυστερήσεις έχουν αρχίσει και εξαφανίζονται, ενεργοποιώντας μία περίοδο στην ζωή σας, με αποτελέσματα και προοπτικές. Μέσα σε όλα τα καλά που συμβαίνουν, θα εντοπίσετε την κακόβουλη διάθεση κάποιων προσώπων, που καλό είναι να τα απομακρύνετε από κοντά σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ξεσηκωμένοι με οικογενειακά θέματα, αλλά και κάποιες μετακινήσεις σας, που είναι απαραίτητες αυτή την περίοδο. Βέβαια μία συναισθηματική υπερβολή την Κυριακή, καλό είναι να την αποφύγετε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι αρκετά ρευστή αυτή η χρονική στιγμή, ιδίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου όλα έχουν μία έντονη και διαφορετική παρουσία. Οι σχέσεις περνούν κρίση, ενώ οι αποφάσεις σας είναι σε λάθος βάση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ