Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 02/12/23 - 00:45

Ζώδια: Αυτό το διήμερο θα υπάρξουν καλές στιγμές στην επικοινωνία μας με τους άλλους και θα αισθανθούμε περισσότερη πειθαρχεία για να αναλάβουμε παλιές και νέες ευθύνες. Την Κυριακή μία έξαρση συναισθημάτων θα επηρεάσει περισσότερο τους Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Κριούς των τελευταίων ημερών.  

*Αν στις 2 Δεκεμβρίου έχετε τα γενέθλια σας, είστε σε μία αρκετά καλή προσωπική χρονιά, ώστε να φτιάξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, να συζητήσετε για κάποια συμφέροντα σας και να κλείσετε μία υπόθεση που εκκρεμούσε χρόνια.  

*Για σας που στις 3 Δεκεμβρίου έχετε τα γενέθλια σας, είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την προσωπική σας ζωή. Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει, ενώ βρίσκεστε σε έναν νέο κύκλο γνωριμιών και καρμικών προσώπων που θα μπουν τους επόμενους μήνες στην ζωή σας.  

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα κύμα παράλογων απαιτήσεων και ζήλιας, δεν θα σας αφήσει να περάστε ήρεμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως συναντήσετε τον μεγάλο έρωτα και δεν θα μπορέσετε εύκολα, να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι αρκετά ενδιαφέρον για σας, με έντονες συζητήσεις και καταστάσεις που χρειάζονται την ολοκλήρωση τους. Από την άλλη κάτι σας βασανίζει και νιώθετε αρκετά αναστατωμένοι, όταν μάλιστα οι άλλοι παίζουν με την ψυχολογία σας.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι κάποιες έντονες καταστάσεις που σας εξωθούν να κλείσετε οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να μετακινηθείτε για εργασία και να συναντήσετε κάποια πολύπλοκη κατάσταση, που δύσκολα θα την φέρετε στα μέτρα σας.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι αρκετά πιεστικό για σας, όπου κάποιες οικογενειακές υποθέσεις θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και ένα κλίμα ζήλιας και εγωιστικών κινήτρων. Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε να σας κυριέψει ο θυμός.  

ΛΕΩΝ

Κάποια θέματα σας έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι καιρός να βάλετε μία τάξη σε καταστάσεις που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας και σας κουράζουν, ιδίως σε θέματα διαβίωσης και των εισοδημάτων σας.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, φαίνεται ότι υπάρχει αρκετά καλή συνεννόηση με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας, αλλά μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα παραπάνω, από εκείνα που είχατε υπολογίσει. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η οικογένεια και κάποιες υποθέσεις που αφορούν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας απασχολήσουν έντονα. Ίσως να νιώσετε ζήλια για μία κατάσταση, αλλά αυτό θα σας το προκαλέσουν κάποιοι, για να σας στεναχωρήσουν και να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια πράγματα θα είναι υπεύθυνα για την κακή σας ψυχολογία αυτό το διήμερο. Απαλλαγείτε από ότι τοξικό και άρρωστο μπορεί να σας βλάψει, ακόμη και αν έχει να κάνει με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ή μία σχέση που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγο συνθηκών.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανόν αυτό το διήμερο να έχετε καλά νέα για ένα οικονομικό σας θέμα. Βέβαια θα ανακαλύψετε μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον, ένα άτομο που παίζει κάποιο σκοτεινό ρόλο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να βάλετε σε σειρά την επαγγελματική σας υπόσταση και να συζητήσετε με ένα πρόσωπο που το εμπιστεύεστε, για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία αρκετά μεγάλη αναστάτωση, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια η συνάντηση με άτομο που έχει γνώσεις πάνω σε ένα δικό σας πρακτικό θέμα, θα σας δημιουργήσει το αίσθημα της σιγουριάς και της ολοκλήρωσης.  

ΙΧΘΥΕΣ

Καλές συζητήσεις θα υπάρξουν σήμερα για σας των πρώτων ημερών, ενώ κάποιες οικονομικές υποθέσεις θα απασχολήσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μην αφήσετε την ζήλια και την καχυποψία να σας κυριέψουν χωρίς λόγο. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ