Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου 2023

 
Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώθηκε: 09/09/23 - 00:07

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανανεωθούμε συναισθηματικά και  θα έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Από το μεσημέρι της Κυριακής θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που αφορούν γεγονότα, όπου θα προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα. 

* Για όσους έχετε γεννηθεί 9 Σεπτεμβρίου, η γενέθλια χρονιά σας θα έχει μία στροφή στα πρόσωπα που υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο μαζί τους, ενώ θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν.

* Αν έχετε γενέθλια 10 Σεπτεμβρίου, το πρώτο εξάμηνο θα σας απασχολήσουν οικογενειακές υποθέσεις, αλλά από τον Μάιο 2024 έως τα γενέθλια σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές εναλλαγές της τύχης, ενώ θα έχετε προβληματισμούς με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.   

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο μάλλον θα σας κουράσει, θα σας δοκιμάσει και θα σας δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες με καταστάσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ένα διήμερο που θα σας χαρίσει αρκετή επικοινωνία και θα έχετε την τάση να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν. Φροντίστε να έχετε καλή κρίση, σε κάποιες ειδήσεις που θα σας δημιουργήσουν ψυχολογική αναστάτωση. Μπορεί να υπάρχει επίσης αθέμιτος σκοπός, για να σας βλάψουν με κάποια αληθοφανή ψέματα.    

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία έντονη χρονική στιγμή που από την μία θα νιώθετε πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο, με τα συναισθήματα που μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από την άλλη θα απογοητεύεστε και θα βρίσκεστε ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, την χαρά και την ανασφάλεια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σας χαρίζει όμορφες στιγμές και αυτό το διήμερο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις ανάγκες σας. Παραφωνία θα έχει το μεσημέρι της Κυριακής, που θα σας γεμίσει με κάποιες ανασφάλειες.  

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, θα υπάρξουν στιγμές που θα νοσταλγείτε μία κατάσταση και ένα πρόσωπο που σας λείπει. Την Κυριακή ίσως μία αδιαθεσία σας απομονώσει από τις δραστηριότητες σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολλά πράγματα που σκέφτεστε αυτή την περίοδο, ενώ θα πρέπει να λύσετε τα εσωτερικά σας βάρη, που είναι άδικα και προέρχονται από τοξικούς ανθρώπους. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα, ακόμη και αυτό το διήμερο. Φροντίστε να έχετε καλές επιλογές στα επαγγελματικά σας και αποφύγετε  παρακινδυνευμένες δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένα αρκετά βοηθητικό διήμερο για σας, γεμάτο με δραστηριότητες και τάση για νέες προκλήσεις. Την Κυριακή το μεσημέρι, μην κάνετε το λάθος να πείτε λόγια που θα πικράνουν κάποιο πρόσωπο που σας εκτιμά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι έντονα τα συναισθήματα σας αυτό το διήμερο για ένα πρόσωπο, όπως επίσης θα καταλάβετε ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να κερδίσετε την αναγνώριση που τόσο πολύ επιθυμείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι γεμάτο από συναίσθημα και καλές προοπτικές. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, ίσως να πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και την τάση να διαγράφετε με ευκολία τους άλλους, ακόμη και για κάποιες αδυναμίες που έχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, θα έχετε έντονη επιθυμία να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας, ίσως έχουν μία ανατροπή και εσείς επιθυμείτε να βοηθήσετε.    

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, ένα ζώδιο που σας δίνει δύναμη συναισθηματική και φροντίζει να ισορροπείτε μέσα από αντίξοες καταστάσεις. Μία συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ