Αποσωληνώθηκε και μίλησε η κοπέλα που βρέθηκε κακοποιημένη στο Ζεφύρι

Ευχάριστα τα νέα για την γυναίκα που βρέθηκε κακοποιημένη στο Ζεφύρι-Γνωρίζουν τα στοιχεία της οι αστυνομικοί
Ενημερώθηκε: 18/09/18 - 23:52

Αποσωληνώθηκε και μίλησε έστω για λίγο η κοπέλα  που εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο τού Ζεφυρίου, κακοποιημένη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που την επισκέφτηκαν αφού έμαθαν ότι αποσωληνώθηκε έστω και προσωρινά και κατάφερε να μιλήσει για λίγο, γνωρίζουν τα στοιχεία της πλέον ενώ κατάλαβαν ότι πρόκειται για Ελληνίδα.

Την ίδια στιγμή, μία γυναίκα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και δήλωσε συγγενής της, σύμφωνα με το δελτίο του Star.

Η γυναίκα αυτή φέρεται να είναι η γιαγιά της κοπέλας και μαζί με την φερόμενη αδερφή της, εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο καθώς όπως είπαν, την αναζητούσαν εδώ και μια εβδομάδα.

Τα στελέχη της Ασφάλειας θεωρούν δεδομένο ότι αυτά τα στοιχεία είναι τα πραγματικά της και έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα, προκειμένου να εντοπίσουν τους ανθρώπους που τη βίασαν και την εγκατέλειψαν στο Ζεφύρι

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις. Παράλληλα, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες, προκειμένου να εντοπίσουν ένα πλάνο από τους δράστες.

Να σημειωθεί πάντως ότι η οδός Σικελιανού, όπου βρέθηκε η κοπέλα, είναι πασίγνωστο στέκι ναρκωτικών.